08-08-2022

Lokale biertjes in de kijker in het ARhus Café

In een bierland als België spant West-Vlaanderen de schuimende kroon. Na het verlof zet het ARhus Café ter ere van internationale dag van het bier lokale bieren in de kijker! Kom proeven vanaf 8 augustus.Lees meer

Nieuwsdetail

01-10-2021

ARhus zoekt vrijwilligers

Ben jij Nederlandstalig en heb je zin in een fijn gesprek met anderstaligen die Nederlands leren? Word vrijwilliger bij ARhus Klap!

Anderstaligen die hun Nederlands oefenen, al babbelend met Vlaamse vrijwilligers in de ongedwongen sfeer van het ARhus Café, dat is dé succesformule van ARhus klap. 

Wegens groot succes zoeken we nu extra vrijwilligers om telkens een uurtje te komen babbelen. Je kiest zelf welke van onderstaande momenten voor je passen.

Onze vrijwilliger Marnick is er al van in het begin bij:

«De praattafels zijn zeer leerrijk, niet enkel voor wie Nederlands leert, maar ook ik steek er heel wat van op. Ik kan het iedereen aanraden om ook eens te komen praten, te ontdekken wat wij niet weten over hun verleden en hun wensen voor een betere toekomst.»
- Marnick

Je kan jezelf aanmelden voor volgende praattafels:

 • Op dinsdagvoormiddag van 10u tot 11u30 op
  12 oktober, 9 november en 7 december

 • Op donderdagavond van 18u tot 19u30, op
  21 oktober, 18 november, 16 december

 • Op donderdagnamiddag van 14u tot 15u30 op
  28 oktober, 25 november
  (de sessies op donderdagnamiddag zijn voorbehouden voor cursisten CREO en vrijwilligers.)

Waar: ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Kostprijs: gratis
Inschrijven: Stuur een mailtje naar siska.pannecoucke@arhus.be

I.s.m. CVO Creo en CVO Scala

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring