15-08-2019

Vakantieuitlening

Ga zorgeloos je vakantie tegemoet met je uitgeleende boeken of cd's. De meeste materialen kan je tijdens de zomervakantie immers vijf weken houden in plaats van drie.Lees meer

Nieuwsdetail

11-07-2019

Verkeersmaatregelen Natourcriterium

Op dinsdag 30 juli 2019 vindt het 10de Dovy Natourcriterium plaats in het stadscentrum. Om dit vlot en veilig te laten verlopen worden verkeersmaatregelen ingesteld. Voor het gemak laat je dan best de auto thuis als je ARhus wil bezoeken. Of neem zelf je stalen ros van stal!

Om de wielerwedstrijd in goede banen te leiden zijn er heel wat verkeersmaatregelen ingesteld. Een volledig overzicht vind je op www.roeselare.be/hinder%20evenementen.

Reeds vanaf maandag 29 juli vanaf 18u is parkeren verboden in een aantal straten in het centrum. Let dus bijzonder goed op als je jouw wagen parkeert. Op donderdag 30 juli vanaf 8u zijn heel wat straten ook verkeersvrij.

Parking De Munt is op dinsdagvoormiddag 30 juli wel nog open, maar we raden af om hiervan gebruik te maken. Het is door de verkeersvrije straten moeilijk te bereiken en te verlaten, en voor je het weet raak je niet meer weg. Om 12u30 zit het centrum immers potdicht.

Het best kom je dus met de fiets naar ARhus, of neem je het openbaar vervoer naar het station. Na 10 à 15 minuten wandelen sta je aan ARhus.