23-04-2019

Onder de loep: Europa

Op 9 mei vieren we Europadag. Even later, op 26 mei, trekken we naar de stembus voor de verkiezingen. We brengen niet enkel onze stem uit voor Vlaanderen (regionaal) en België (federaal), maar ook voor het Europees Parlement. Daarnaast is het ook een spannende periode voor de EU, met de brexit. Hoe zit dat nu precies? Wat ís Europa eigenlijk, wat doet de Europese Unie? Met deze onder de loep wijzen we je de weg (ook op kindermaat!).

Nieuwsdetail

21-01-2019

UITGESTELD: Verbeteringen aan de toegankelijkheid van de collectie

Wegens onvoorziene omstandigheden bij de leverancier van het meubilair worden de verbeteringswerken uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Verdieping +3 blijft dus beschikbaar.

Collectie verhuist binnenkort

We streven er steeds naar dat je snel vindt wat je zoekt in onze bibliotheekcollectie. Na heel wat feedback van gebruikers en medewerkers blijkt dat de plaatsing van de collectie in ARhus De Munt hier en daar logischer kan. Daarom gaan we binnenkort over tot verhuis van de collectie.

Verbeteringen meubilair

Het meubilair zal hier en daar aangepast worden. Lage kastjes worden hoger gemaakt, en er komen extra cd-troggen bij.

We verhoogden reeds de bodems van de grabbelbakken op de 2de verdieping van ARhus De Munt. Zo zijn de kleinere boeken zichtbaarder en staan ze niet meer zo diep. 

Catalogus in nieuw jasje

De catalogus krijgt binnenkort een make-over. Het wordt toegankelijker en krijgt slimme verfijningsmogelijkheden. Lijstjes maken wordt makkelijker en mooier. Wij kunnen alvast niet wachten!