16-06-2019

VACATURE: medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! ARhus zoekt een enthousiaste medewerker M/V/X voor het onthaalteam. Solliciteren voor deze deeltijdse functie (25u) kan tot en met 16 juni 2019.Lees meer

Nieuwsdetail

26-11-2018

Klasse lerarenkaart 2019

De Klasse lerarenkaart heeft meer dan 1000 voordelen! Je kunt jouw lerarenkaart vanaf donderdag 27 december afhalen op de 2de verdieping van ARhus De Munt. Check vooraf op de site van Klasse of jouw kaart zich weldegelijk bij ons bevindt.

Check alle voordelen en kortingen die je met de Klasse lerarenkaart krijgt op https://www.klasse.be/lerarenkaart/.

Waar is mijn lerarenkaart?

Op www.klasse.be/waarismijnlerarenkaart kan je checken waar je jouw lerarenkaart moet afhalen. Het is niet noodzakelijk dezelfde bibliotheek als vorig jaar. Als je een abonnement hebt op Klasse, dan krijg je de kaart samen met het decembernummer opgestuurd.

Ligt jouw lerarenkaart in ARhus? Dan kan jij (of iemand anders) het komen afhalen op vertoon van je identiteitskaart of je oude lerarenkaart. Vraag ernaar aan het infopunt op de 2de verdieping van ARhus De Munt.

Onze openingsuren en sluitingsdagen vind je hier.

Wacht niet te lang!

Wacht niet te lang met afhalen, want binnen een paar maanden worden de overgebleven kaarten terug opgehaald door Klasse. Je zal dan Klasse zelf moeten contacteren.

Onze diensten voor het onderwijs

Net als Klasse ondersteunt het kenniscentrum ARhus leraren in hun professionele activiteiten en bevordert ze leesplezier, mediawijsheid en cultuureducatie bij een brede doelgroep.
Meer info over ons aanbod voor scholen.