02-06-2020

Het ondernemersvirus te pakken? Tips tijdens corona voor startende ondernemers

Heb je al een tijdje een lumineus idee om een eigen zaak te starten? Wil je jezelf ontplooien en lonkt het ondernemerschap, maar heb je nog een extra duwtje in de rug nodig? Onze collega Carmen zet enkele tips voor jou op een rijtje.Lees meer

Nieuwsdetail

10-05-2019

Verbeteringen aan de toegankelijkheid van de collectie

Op vraag van de klanten van ARhus, maken we in de week van 6 tot 10 mei de bibliotheekcollectie toegankelijker en gebruiksvriendelijker. Dat doen we door het meubilair aan te passen en hier en daar de bibmaterialen in ARhus De Munt te verplaatsen. Om dit grondig aan te pakken zal verdieping +3 dicht zijn tijdens die week. Op verdiepingen +2 en +4 proberen we de hinder te beperken.

Collectie verhuist

We streven er steeds naar dat je snel vindt wat je zoekt in onze bibliotheekcollectie. Na heel wat feedback van klanten en medewerkers blijkt dat de plaatsing van de collectie in ARhus De Munt hier en daar logischer kan. Om dit te optimaliseren, reorganiseren we onze rekken. De grootste aanpassingen gebeuren op verdieping +3, die daarom niet bereikbaar zal zijn voor bezoekers. Op verdieping +2 en +4 proberen we de hinder te beperken.

Verbeteringen meubilair

Het meubilair wordt hier en daar aangepast. Om de ergonomie te verhogen worden lage kastjes hoger gemaakt. Bij de cd-collectie zullen we geen gebruik meer maken van de lades tegen de grond. We zullen bovendien met open i.p.v. gesloten lades werken.

We verhoogden reeds de bodems van de grabbelbakken op de 2de verdieping van ARhus De Munt. Zo zijn de kleinere boeken zichtbaarder en staan ze niet meer zo diep.

Hoewel we ons best doen om dit te beperken, zal je tijdens van 6 tot 10 mei mogelijk hinder ondervinden. Achteraf zal onze collectie niet alleen toegankelijker, maar ook ergonomischer en logischer opgesteld zijn! Heb je vragen? Aarzel dan niet om onze medewerkers aan te spreken. Bedankt voor jullie begrip!