16-06-2019

VACATURE: medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! ARhus zoekt een enthousiaste medewerker M/V/X voor het onthaalteam. Solliciteren voor deze deeltijdse functie (25u) kan tot en met 16 juni 2019.Lees meer

Nieuwsdetail

26-02-2019

Werk mee aan een theaterstuk over burn-out!

Het project 'Kanarie in de koolmijn' is op zoek naar mensen die met burn-out kampten. Wil je meeschrijven aan het scenario van het theaterstuk of misschien zelfs meespelen? Lees snel verder!

Project ‘De kanarie in de koolmijn’

Stress is niet meer weg te denken uit onze samenleving, nog steeds al te vaak met een burn-out als gevolg. Het gloednieuwe project ‘De kanarie in de koolmijn’ wil hier op vernieuwende wijze mee aan de slag door mensen die te maken kregen met burn-out een stem te geven.

ARhus is trotse partner in dit project. Als kenniscentrum streven we immers naar kennisdeling in de ruimste zin van het woord. En wie is beter geplaatst om kennis en ervaring te delen over burn-out dan iemand die het aan den lijve ondervond?

Verhalen worden theaterstuk

Voor dit project zoeken wij en onze partners verhalen. Verhalen van mensen die vanuit eigen ervaring met burn-out kampen of gekampt hebben. Verhalen van mensen die als partner, werkgever, vriend meeleven of meegeleefd hebben met iemand met burn-out.
Deze verhalen worden verweven tot een scenario voor een interactief theaterstuk.

Wil jij meewerken?

Wil je meeschrijven aan het scenario? Wil je meespelen in het theaterstuk? Wens je meer informatie? Neem dan contact op met Conny Vercaigne (conny.vercaigne@vormingplus.be).

Praktisch

De scriptgroep start op donderdag 21 maart 2019 om 16u.
De theatergroep start op donderdag 6 juni 2019 om 16u30

Locatie: Vormingplus MZW, Wandelweg 11, 8500 Kortrijk

De data van alle bijeenkomsten vind je op www.vormingplusmzw.be

Een initiatief van

 

 Met steun van de Vlaamse Overheid: