23-04-2019

Onder de loep: Europa

Op 9 mei vieren we Europadag. Even later, op 26 mei, trekken we naar de stembus voor de verkiezingen. We brengen niet enkel onze stem uit voor Vlaanderen (regionaal) en België (federaal), maar ook voor het Europees Parlement. Daarnaast is het ook een spannende periode voor de EU, met de brexit. Hoe zit dat nu precies? Wat ís Europa eigenlijk, wat doet de Europese Unie? Met deze onder de loep wijzen we je de weg (ook op kindermaat!).

Nieuwsdetail

26-03-2019

Boekstart-dag

Op zaterdag 18 mei zet ARhus het Boekstart-project in de kijker! Ontdek ons aanbod voor baby's en krijg speel- en knuffeltips in de workshop 'Hey baby'. Nieuwsgierige ukjes kunnen op ontdekking op het pieterpeuterpad.

Kom op zaterdag 18 mei naar jeugdafdeling Babille in ARhus De Munt, parkeer je buggy in onze buggyparking, ontdek ons aanbod babyboekjes en nestel je met je kleintje in onze knusse vertelhoek.

Pieterpeuterpad

Zaterdag 18 mei, doorlopend van 10u tot 17u, gratis.

Nieuwsgierige ukjes kunnen op ontdekking op het pieterpeuterpad, een prikkelend kruipparcours in Babille. (0 tot 2,5 jaar)
I.s.m. Iedereen Leest, i.h.k.v. Boekstart en Week van de Opvoeding.
Meer info

Workshop 'Hey Baby': speel- en knuffeltips

Zaterdag 18 mei, van 10u15 tot 11u15 of van 11u30 tot 12u30, gratis inschrijven.

Aan de hand van de spelletjes die in deze interactieve vorming aan bod komen, bouw je een vertrouwensrelatie op met je baby en stimuleer je een positief zelfbeeld.
I.s.m. VCOK vzw, Iedereen Leest, i.h.k.v. de Boekstartdag en de Week van de Opvoeding.
Meer info en inschrijven