10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Nieuwsdetail

13-12-2019

HerstelAcademie Midden-West-Vlaanderen

Eén op de drie mensen voelt zich soms niet goed in z’n vel. Daar wil ARhus als partner van de HerstelAcademie iets aan doen.

De HerstelAcademie organiseert cursussen rond allerlei thema’s gerelateerd aan psychische kwetsbaarheid. Het doel? De psychische gezondheid bevorderen. De sessies worden gegeven in duo, door een ervaringsdeskundige en iemand met professionele kennis over het thema. Iedereen is welkom.

Naast de succesvolle reeks 'Op weg naar herstel' staan er ook heel wat nieuwkomers op het programma: 'Run een jong gezin', 'Schrijf je eigen herstelverhaal', 'Uit de greep van mijn belemmerende gedachten' en 'Mijn leven in eigen handen'.

Meer info: www.surpluskwadraat.be 

I.s.m. Kwadraat Netwerk Geestelijke Gezondheid Midden-West- Vlaanderen en Vormingplus MZW.