12-01-2021

Bepaal mee de publiekswinnaar JUNIOR STADSDICHTER 2021

In Roeselare gaan we voor de vijfde keer op rij op zoek naar een nieuwe, jonge, Junior Stadsdichter voor de editie 2021. Een project van ARhus en Stad Roeselare. Onze jury selecteerde een top vier uit de maar liefst 319 ingezonden gedichten, alsook wie de winnaar wordt. Maar, hiermee is de wedstrijd nog niet afgelopen. Jij kan mee bepalen wie de publieksprijs Junior Stadsdichter #VANRSL 2021 in de wacht sleept! Lees meer

Nieuwsdetail

13-12-2019

HerstelAcademie Midden-West-Vlaanderen

Eén op de drie mensen voelt zich soms niet goed in z’n vel. Daar wil ARhus als partner van de HerstelAcademie iets aan doen.

De HerstelAcademie organiseert cursussen rond allerlei thema’s gerelateerd aan psychische kwetsbaarheid. Het doel? De psychische gezondheid bevorderen. De sessies worden gegeven in duo, door een ervaringsdeskundige en iemand met professionele kennis over het thema. Iedereen is welkom.

Naast de succesvolle reeks 'Op weg naar herstel' staan er ook heel wat nieuwkomers op het programma: 'Run een jong gezin', 'Schrijf je eigen herstelverhaal', 'Uit de greep van mijn belemmerende gedachten' en 'Mijn leven in eigen handen'.

Meer info: www.surpluskwadraat.be 

I.s.m. Kwadraat Netwerk Geestelijke Gezondheid Midden-West- Vlaanderen en Vormingplus MZW.