31-07-2020

Alle ARhus-afdelingen zijn de hele zomer open!

Deze zomer is er geen zomersluiting in onze afdelingen. Enkel op 2 feestdagen zijn we dicht: 21 juli en 15 augustus. Dit jaar kan je dus extra vaak lees-, kijk- en luistervoer komen inslaan!Lees meer

Nieuwsdetail

25-07-2020

Mondmaskers verplicht in ARhus

Hou je mondmasker klaar, want vanaf zaterdag 25 juli is het dragen ervan verplicht in een groot deel van Roeselare. #samentegencorona

In Roeselare is er een stijging van de coronabesmettingen merkbaar. Daarom neemt de stad extra maatregelen. Het dragen van een mondmasker is vanaf zaterdag 25 juli verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar (tenzij je een medisch attest hebt) binnen de kleine ring van Roeselare, op parkings, wachtrijen van handelszaken, markten, recyclageparken en openbare gebouwen. Ook in ARhus dus! Lees hier onze 12 andere coronahuisregels.

Geen spatmaskers

Transparante spatmaskers die bovenaan open zijn, zijn allesbehalve veilig. Ze beschermen noch jezelf, noch de mensen in je omgeving. Deze mag je in ARhus enkel dragen als je een medisch attest kan voorleggen.

Meer info en een foto van het masker vind je op de website van FOD Economie.

Hoe gebruik je mondmaskers

Deze flyers van de Belgische overheid en het Rode Kruis brengen raad!

Corona - Wat mag wel en wat niet?

De Veiligheidsraad kondigde nieuwe maatregelen aan die vanaf 29 juli starten. Zuidpoort Gent maakte er een handige flyer in klare taal over.

#samentegencorona