12-01-2021

Bepaal mee de publiekswinnaar JUNIOR STADSDICHTER 2021

In Roeselare gaan we voor de vijfde keer op rij op zoek naar een nieuwe, jonge, Junior Stadsdichter voor de editie 2021. Een project van ARhus en Stad Roeselare. Onze jury selecteerde een top vier uit de maar liefst 319 ingezonden gedichten, alsook wie de winnaar wordt. Maar, hiermee is de wedstrijd nog niet afgelopen. Jij kan mee bepalen wie de publieksprijs Junior Stadsdichter #VANRSL 2021 in de wacht sleept! Lees meer

Nieuwsdetail

22-10-2020

Oltegoare steunen we de horeca!

Wil jij ook de horeca steunen in deze moeilijke tijden? Dat is helemaal niet moeilijk. Maak het je na een drukke werkdag gemakkelijk of maak je weekend extra gezellig en bestel lekkers #VANRSL!

Het ARhus Café biedt geen afhaalmaaltijden aan, maar heel wat andere horecazaken in Roeselare wel. Bekijk de lijst op www.roeselare.be/kooplokaal.

Of koop een waardebon en steek zo een hart onder de riem van je lievelingsrestaurant of favoriete winkel. Ook van het ARhus Café! Een ARhus Café Cadeaubon kan je kopen aan het onthaal van ARhus De Munt. Straks kan jij je bon terug inwisselen en genieten van een heerlijke maaltijd.

Met deze acties help je de horecazaken en handelaars om deze moeilijke tijd te overbruggen.

Twijfel niet en koop in RSL!