12-01-2021

Bepaal mee de publiekswinnaar JUNIOR STADSDICHTER 2021

In Roeselare gaan we voor de vijfde keer op rij op zoek naar een nieuwe, jonge, Junior Stadsdichter voor de editie 2021. Een project van ARhus en Stad Roeselare. Onze jury selecteerde een top vier uit de maar liefst 319 ingezonden gedichten, alsook wie de winnaar wordt. Maar, hiermee is de wedstrijd nog niet afgelopen. Jij kan mee bepalen wie de publieksprijs Junior Stadsdichter #VANRSL 2021 in de wacht sleept! Lees meer

Nieuwsdetail

11-12-2020

Klasse lerarenkaart 2021

De Klasse lerarenkaart heeft meer dan 1000 voordelen! Je kunt jouw lerarenkaart vanaf maandag 21 december afhalen op de 4de verdieping van ARhus De Munt. Check vooraf op de site van Klasse of jouw kaart zich wel degelijk bij ons bevindt.

Check alle voordelen en kortingen die je met de Klasse lerarenkaart krijgt op https://www.klasse.be/lerarenkaart/.

Waar is mijn lerarenkaart?

Op www.klasse.be/waarismijnlerarenkaart kan je checken waar je jouw lerarenkaart moet afhalen. Het is niet noodzakelijk dezelfde bibliotheek als vorig jaar. Als je een abonnement hebt op Klasse, dan krijg je de kaart samen met het decembernummer opgestuurd.

Ligt jouw lerarenkaart in ARhus? Dan kan jij (of iemand anders) het komen afhalen op vertoon van je identiteitskaart of je oude lerarenkaart. Vraag ernaar aan het infopunt op verdieping +4 van ARhus De Munt.

Je leest het goed: afhalen kan op de vierde verdieping. Om de drukte op onze populairste verdieping +2 onder controle te houden en zo de sociale afstandsmaatregel te kunnen garanderen, verdelen we de kaarten op de rustigere verdieping +4. Zo houden we het voor leerkrachten, onze andere bezoekers en medewerkers veilig.

Onze openingsuren en sluitingsdagen vind je hier. Opgelet: in coronatijden is ARhus De Munt in de voormiddag en op zondag gesloten.

Wacht niet te lang!

Wacht niet te lang met afhalen, want binnen een paar maanden worden de overgebleven kaarten terug opgehaald door Klasse. Je zal dan Klasse zelf moeten contacteren.

Onze diensten voor het onderwijs

Net als Klasse ondersteunt het kenniscentrum ARhus leraren in hun professionele activiteiten en bevordert ze leesplezier, mediawijsheid en cultuureducatie bij een brede doelgroep.
Meer info over ons aanbod voor scholen.