31-07-2022

Vakantiesluiting

ARhus De Munt en Rumbeke blijven de hele zomer open, behalve op 21 juli en 15 augustus. Lees snel verder voor de vakantiesluiting van onze andere afdelingen en het ARhus Café.Lees meer

Nieuwsdetail

06-05-2022

Haal jouw Klasse lerarenkaart af in ARhus

De Klasse lerarenkaart heeft meer dan 1000 voordelen! Je kunt jouw lerarenkaart nog tot eind juli afhalen op de 4de verdieping van ARhus De Munt. Check vooraf op de site van Klasse of jouw kaart zich wel degelijk bij ons bevindt.

Check alle voordelen en kortingen die je met de Klasse lerarenkaart krijgt op https://www.klasse.be/lerarenkaart/.

Waar is mijn lerarenkaart?

Op www.klasse.be/waarismijnlerarenkaart kan je checken waar je jouw lerarenkaart moet afhalen. Het is niet noodzakelijk dezelfde bibliotheek als vorig jaar. Als je een abonnement hebt op Klasse, dan krijg je de kaart samen met het decembernummer opgestuurd.

Ligt jouw lerarenkaart in ARhus? Dan kan jij (of iemand anders) het komen afhalen op vertoon van je identiteitskaart of je oude lerarenkaart. Vraag ernaar aan het infopunt op verdieping +4 van ARhus De Munt.

Onze openingsuren en sluitingsdagen vind je hier

Wacht niet te lang!

Zorg dat je jouw Klasse kaart afhaalt voor het eind juli. Daarna is het onherroepelijk te laat.

Onze diensten voor het onderwijs

Net als Klasse ondersteunt het kenniscentrum ARhus leraren in hun professionele activiteiten en bevordert ze leesplezier, mediawijsheid en cultuureducatie bij een brede doelgroep.
Meer info over ons aanbod voor scholen.