20-01-2022

Jeugdboekenmaand voor scholen: Win een auteurslezing voor je klas

Tijdens de Jeugdboekenmaand hebben we heel wat leuke activiteiten gepland voor klassen uit het kleuter- en basisonderwijs in Roeselare. Ontdek snel ons aanbod en doe meteen een aanvraag voor een vertelmoment!Lees meer

Nieuwsdetail

14-12-2021

Haal jouw Klasse lerarenkaart af in ARhus

De Klasse lerarenkaart heeft meer dan 1000 voordelen! Je kunt jouw lerarenkaart vanaf 21 december afhalen op de 4de verdieping van ARhus De Munt. Check vooraf op de site van Klasse of jouw kaart zich wel degelijk bij ons bevindt.

Check alle voordelen en kortingen die je met de Klasse lerarenkaart krijgt op https://www.klasse.be/lerarenkaart/.

Waar is mijn lerarenkaart?

Op www.klasse.be/waarismijnlerarenkaart kan je checken waar je jouw lerarenkaart moet afhalen. Het is niet noodzakelijk dezelfde bibliotheek als vorig jaar. Als je een abonnement hebt op Klasse, dan krijg je de kaart samen met het decembernummer opgestuurd.

Ligt jouw lerarenkaart in ARhus? Dan kan jij (of iemand anders) het komen afhalen op vertoon van je identiteitskaart of je oude lerarenkaart. Vraag ernaar aan het infopunt op verdieping +4 van ARhus De Munt.

Je leest het goed: afhalen kan op de vierde verdieping. Om de drukte op onze populairste verdieping +2 onder controle te houden en de sociale afstandsmaatregel te kunnen garanderen, verdelen we de kaarten op de rustigere verdieping +4. Zo houden we het voor leerkrachten, onze andere bezoekers en medewerkers veilig.

Onze openingsuren en sluitingsdagen vind je hier

Wacht niet te lang!

Zorg dat je jouw Klasse kaart afhaalt voor het eind van dit schooljaar. Daarna is het onherroepelijk te laat.

Onze diensten voor het onderwijs

Net als Klasse ondersteunt het kenniscentrum ARhus leraren in hun professionele activiteiten en bevordert ze leesplezier, mediawijsheid en cultuureducatie bij een brede doelgroep.
Meer info over ons aanbod voor scholen.