18-06-2021

Verkeersmaatregelen tijdens de Batjes

De Roeselaarse zomer start traditioneel met de Batjes #VANRSL. Op zaterdag 26 en zondag 27 juni is het centrum verkeersvrij. Parking De Munt blijft wel bereikbaar.Lees meer

Nieuwsdetail

18-05-2021

Haal de Klasse lerarenkaart af voor eind juli

De Klasse lerarenkaart heeft meer dan 1000 voordelen! Je kunt jouw lerarenkaart nog tot eind juli afhalen op de 4de verdieping van ARhus De Munt. Check vooraf op de site van Klasse of jouw kaart zich wel degelijk bij ons bevindt.

Check alle voordelen en kortingen die je met de Klasse lerarenkaart krijgt op https://www.klasse.be/lerarenkaart/.

Waar is mijn lerarenkaart?

Op www.klasse.be/waarismijnlerarenkaart kan je checken waar je jouw lerarenkaart moet afhalen. Het is niet noodzakelijk dezelfde bibliotheek als vorig jaar. Als je een abonnement hebt op Klasse, dan krijg je de kaart samen met het decembernummer opgestuurd.

Ligt jouw lerarenkaart in ARhus? Dan kan jij (of iemand anders) het komen afhalen op vertoon van je identiteitskaart of je oude lerarenkaart. Vraag ernaar aan het infopunt op verdieping +4 van ARhus De Munt.

Je leest het goed: afhalen kan op de vierde verdieping. Om de drukte op onze populairste verdieping +2 onder controle te houden en zo de sociale afstandsmaatregel te kunnen garanderen, verdelen we de kaarten op de rustigere verdieping +4. Zo houden we het voor leerkrachten, onze andere bezoekers en medewerkers veilig.

Onze openingsuren en sluitingsdagen vind je hier. Opgelet: in coronatijden is ARhus De Munt in de voormiddag en op zondag gesloten.

Wacht niet te lang!

Je kan je Klasse kaart nog tot eind juli afhalen in ARhus De Munt. Ben je te laat voor afhaling? Dan zal je Klasse zelf moeten contacteren.

Onze diensten voor het onderwijs

Net als Klasse ondersteunt het kenniscentrum ARhus leraren in hun professionele activiteiten en bevordert ze leesplezier, mediawijsheid en cultuureducatie bij een brede doelgroep.
Meer info over ons aanbod voor scholen.