31-07-2022

Vakantiesluiting

ARhus De Munt en Rumbeke blijven de hele zomer open, behalve op 21 juli en 15 augustus. Lees snel verder voor de vakantiesluiting van onze andere afdelingen en het ARhus Café.Lees meer

Nieuwsdetail

18-06-2021

Motiverende affiches

Hang een #1000keeroltegoare affiche op originele wijze aan je raam en steek zo een hart onder de riem van jouw collega's, klasgenoten, leerkrachten of voorbijgangers. Wie weet val je wel in de prijzen!

Een 'goeiendag' zeggen, een warme glimlach… Het zijn de kleine dingen die wonderen kunnen verrichten. Verspreid de glimlach met ons mee! Dat kan eenvoudig met vrolijke affiches met motiverende quotes. Hoe geweldig is dat?

Je kan een affiche afhalen aan het onthaal van ARhus De Munt (tijdens de openingsuren). Eentje downloaden of via mail aanvragen kan ook. Surf daarvoor naar buurten.roeselare.be/motiverende-affiches.

Wedstrijd

Hang de affiche aan je raam en doe er iets speciaals mee. Tussen 1 en 15 juli gaan vrijwilligers op zoek naar de 10 meest originele en creatieve concepten. De winnaars ontvangen een leuk #1000keeroltegoare fleecedekentje.

Het wedstrijdreglement vind je op buurten.roeselare.be/motiverende-affiches.