08-08-2022

Lokale biertjes in de kijker in het ARhus Café

In een bierland als België spant West-Vlaanderen de schuimende kroon. Na het verlof zet het ARhus Café ter ere van internationale dag van het bier lokale bieren in de kijker! Kom proeven vanaf 8 augustus.Lees meer

Nieuwsdetail

17-10-2021

Tip van ARhus: Ga met de klas op Expeditie Geluk!

Is je klas opgewassen tegen ups en downs? Durven ze op elkaar rekenen? Zijn ze fiere avonturiers? Dat kunnen ze ontdekken tijdens Expeditie Geluk, een gratis online event van Het Vlaams Instituut Gezond Leven op vrijdag 19 november. Verzamel alle geluksmunten en win een vet klasfeest!

Expeditie wat? 

Expeditie Geluk is een gratis online event waar je met de leerlingen van de lagere school op een interactieve manier kan werken rond geluk. Ze leren samen met hun klasgenoten reflecteren over zichzelf en ontdekken hoe ze geluk actief in handen kunnen nemen. Doorheen de expeditie versterken je leerlingen hun skills om moeilijkheden te overwinnen. Expeditie Geluk is geïnspireerd door de geluksdriehoek en is opgebouwd uit verschillende zones die focussen op (1) jezelf kunnen zijn, (2) je goed voelen, (3) goed omringd zijn en (4) het toelaten en verwerken van momenten waarin je even uit balans bent. Want ook dat is helemaal oké! 

Expeditie hoe? 

In een virtuele wereld vol stimulerende opdrachten, ingesproken door hun favoriete influencers, trekken de leerlingen onder leiding van de leerkracht op tocht naar schatteneiland. De kleine avonturiers komen allerlei hindernissen tegemoet die ze als klas moeten overwinnen. Bewijzen ze zichzelf als echte ontdekkingsreizigers? Dan verdienen ze een vet klasfeest met hun favoriete artiesten op schatteneiland!  

Don’t be late, save the date! 

Neem op vrijdag 19/11 deel aan dit knotsgekke, online event vol toffe doe-opdrachten, onder leiding van hun favoriete influencers. Verzamelen jullie alle geluksmunten?  

Surf naar www.expeditiegeluk.be en schrijf jouw klas(sen) in!