20-01-2022

Jeugdboekenmaand voor scholen: Win een auteurslezing voor je klas

Tijdens de Jeugdboekenmaand hebben we heel wat leuke activiteiten gepland voor klassen uit het kleuter- en basisonderwijs in Roeselare. Ontdek snel ons aanbod en doe meteen een aanvraag voor een vertelmoment!Lees meer

Nieuwsdetail

19-11-2021

Verras een onbekende stadsgenoot met een kaartje!

Warme wensen overbrengen, waarom niet via goeie ouwe wenskaarten?! Laat vrienden, familie en buren weten dat je aan hen denkt via een wenskaartje. Heb je nog inspiratie en/of goesting om een kaartje te schrijven aan een voor jou onbekende Roeselarenaar in een woonzorgcentrum of in AZ Delta die jouw warme wens kan gebruiken? Ook dat kan!

  1. Schrijf, teken of maak een kaartje.
  2. Stop je wenskaart in de #1000keeroltegoare brievenbus. Je vind deze aan ARhus De Munt en aan de ARhus afdelingen Rumbeke, Beveren en Gitsestraat. Doe dit tussen 15 december en 31 januari.
    Wij bezorgen jouw kaart, tekening of brief aan een stadsgenoot die jouw warme wensen écht kan gebruiken.

  3. Jouw wens, hoe klein ook, zal voor een onbekende stadsgenoot een lichtpuntje zijn in deze winter! Samen maken we de dag van een bewoner in een woonzorgcentrum of patiënt in AZ Delta bijzonder warm.

Plan je een bezoek aan ARhus (De Munt en afdeling Rumbeke), dan kan je ook daar tijdens de openingsuren creatief aan de slag om een wenskaart te maken!