31-12-2021

Vacature: Medewerker infrastructuur m/v/x

Bart, onze sympathieke collega infrastructuur, gaat met pensioen en we zoeken iemand om hem te vervangen. Ben jij een enthousiaste teamplayer en iemand die proactief de juiste prioriteiten stelt? Een handige Harry of Harriette die ons state-of-the-art gebouw in topconditie houdt? Dan is deze job iets voor jou. Solliciteer vóór 1 januari 2022!Lees meer

Nieuwsdetail

25-11-2021

Waar droom jij van? Schrijf mee aan het collectief stadsgedicht #vanrsl

Hoe ziet jouw land van utopie er uit? Schrijf vóór 31 december 2021 een vervolg op de openingswoorden van het gedicht ‘Het land van Utopeia’ van Rodenbach, en geef zo mee vorm aan het collectief stadsgedicht #VANRSL!

Op 7 november schaarde stadsdichter Edward Hoornaert 20 (internationale) dichters rond zich tijdens het poëzietrefmoment ‘In het land van Utopie’. Ze brachten allen een ode aan Albrecht Rodenbach. Nu is het aan jou!

Schrijf voor 31 december een vervolg op de openingswoorden van het gedicht ‘Het land van Utopeia’ van Rodenbach, stuur je vers(en) door naar stadsdichtervanrsl@gmail.com en draag bij aan het collectief stadsgedicht #VANRSL.

In het land van utopie…

Meer info: https://www.roeselare.be/stadsdichter-van-roeselare