20-01-2022

Jeugdboekenmaand voor scholen: Win een auteurslezing voor je klas

Tijdens de Jeugdboekenmaand hebben we heel wat leuke activiteiten gepland voor klassen uit het kleuter- en basisonderwijs in Roeselare. Ontdek snel ons aanbod en doe meteen een aanvraag voor een vertelmoment!Lees meer

Nieuwsdetail

17-12-2021

Enchanté: kleine gebaren maken het verschil

Met enkele kleine gebaren kan jij het verschil maken voor Roeselarenaars die het nodig hebben.

Een kleine bijdrage maakt het verschil
Deponeer jouw bijdrage, hoe klein ook, in één van de Enchanté-spaarpotten in het ARhus Café of de ARhus-afdelingen. Met de opbrengst kan iemand die het nodig heeft binnenkort een uitgestelde koffie drinken of een uitgestelde soep of maaltijd nuttigen in het ARhus Café. Doe je liever online een gift? Surf naar www.enchantecafe.be en schenk een bedrag naar keuze aan Enchanté Roeselare.

Een klein kaartje maakt het verschil
Schrijf een warme boodschap neer op een kaartje. Geef het af aan onze medewerkers en wij bezorgen het aan iemand die wat warmte kan gebruiken in deze koude tijden.

Een bijdragen deponeren en / of een kaartje schrijven kan tot en met 30 januari in alle afdelingen van ARhus tijdens de openingsuren.

Meer over Enchanté Roeselare

Enchanté Roeselare is een netwerk van hartelijke handelaars en burgers die kleine diensten aanbieden aan zij die hier nood aan hebben. Ook ARhus en het ARhus Cafe bouwen mee aan een stad vol warme plekken. Surf naar www.arhus.be/enchante voor meer info.