31-07-2022

Vakantiesluiting

ARhus De Munt en Rumbeke blijven de hele zomer open, behalve op 21 juli en 15 augustus. Lees snel verder voor de vakantiesluiting van onze andere afdelingen en het ARhus Café.Lees meer

Nieuwsdetail

17-02-2022

Hans en Sofie, Lekkere Westen chefs 2022

Hans Soenen en Sofie Gaytant, chefs van het ARhus Café, werden op dinsdag 15 februari door Westtoer uitgeroepen tot Lekkere Westen chefs van onze gastronomische provincie.

Samen met 29 andere nieuwe zaken, haalden Hans en Sofie de titel voor het ARhus Café binnen. De chefs serveren in het ARhus Café dagelijks voeding voor lichaam en geest. Hun gerechten zijn lokaal, authentiek en inspirerend! Ze werken zoveel mogelijk met lokale leveranciers en/of producten. Naast apéro, koffie en taart, brengen ze in ARhus Café iedere dag minstens 4 verse, lokale lunchgerechten op de kaart: vlees, vis, vegetarisch, een ARhussuggestie en ook altijd vegan, gluten-en lactosevrij alternatief.
Het ARhus Café mag zich bovendien ook Lekkere Westen café noemen.

Westtoer zet met ‘Het Lekkere Westen’ de gastronomische troeven van de provincie in de kijker. Sabien Lahaye-Battheu, gedeputeerde en voorzitter Westtoer vertelt: “De culinaire rijkdom van West-Vlaanderen is groot. De West-Vlaamse chefs zijn toonaangevend. Ze bewijzen hoe een authentieke aanpak met aandacht voor lokale troeven een meerwaarde betekent voor het toeristisch imago van een regio.” Chocolatier Dominique Persoone leidt je als gezicht van de campagne rond in het culinaire West-Vlaanderen.

Zin gekregen in het ARhus Café? Reserveer nu je tafeltje!

Meer info over het Lekkere Westen vind je bij Westtoer.