15-08-2019

Vakantieuitlening

Ga zorgeloos je vakantie tegemoet met je uitgeleende boeken of cd's. De meeste materialen kan je tijdens de zomervakantie immers vijf weken houden in plaats van drie.Lees meer

Nieuwsdetail

17-06-2019

ARhus tijdens de Batjes

Centrum Roeselare maakt zich op voor de Batjes van vrijdag 21 t.e.m. maandag 24 juni. Ook het ARhus Café doet mee! Voor auto's gelden wel bijzondere verkeersmaatregelen. Maar geen nood: op zaterdag en zondag kan je gratis de bus op in Roeselare. ARhus De Munt en Parking De Munt blijven bereikbaar met de wagen.

Tijdens de Batjes staan winkelen en genieten centraal in centrum Roeselare. Alle winkels zijn extra lang open op zaterdag én zondag.

ARhus Café lekkers op de Batjes

Ook het ARhus Café doet mee met de feestvreugde. Ze staan op zaterdag 22 juni voor je klaar op het plein De Munt met heerlijk gebak en frisse huisgemaakte limonades. Laat je smaakpapillen verrassen door al dit lekkers!

Huisgemaakte limonades 3 euro

 • Veenbessen & rozemarijn
 • Ananas, munt & citroen

In ecologische bekers en met EETBARE rietjes!

Huisgemaakte taartjes met een verhaal 3 euro

 • Appel-confituurtaart met fruit van De Lochting
  bioboerderij binnen de sociale economie
 • Bram Bokkepoots chocoladetaart
  uit Matilda van Roald Dahl
 • Zuid-Afrikaanse Malvapudding met ijs
  Nelson Mandela was fan! #KeuzeVanDeChef
 • VEGAN chocoladetaart met framboosvulling & kokos

Bordjes en bestek = recycleerbaar #duurzaam

#HACKTHETRACK

Kom om 17u30 luisteren naar #HACKDETRACK! Tijdens #HACKTHETRACK, een traject van 10 sessies dit voorjaar, verdiepte een diverse groep jongeren zich samen met Jasper en Pelzen in verschillende aspecten van de hip-hop culture, van creatie tot productie. Op zaterdag 22/06 krijgen ze de kans om hun kunnen te tonen op Plein Publique. Ze geven er een live optreden slam poetry/spoken word, beatbox, scratch routines, rhymes & artwork op Plein Publique. Benieuwd hoe dit zal klinken? Hier vind je alvast een voorsmaakje!

Verkeersmaatregelen

Om het shoppen in alle veiligheid te laten verlopen, wordt het centrum verkeersvrij gemaakt. Vermijd parkeerproblemen en kom met de fiets of de bus naar het centrum. Op zaterdag en zondag is er gratis busvervoer op het Roeselaarse grondgebied.

ARhus en parking De Munt blijven bereikbaar via de Hendrik Consciencestraat. 

 

Meer info via https://www.roeselare.be/hinder-evenementen

Veel shopping plezier!