21-05-2018

Aanpassing reglement

Het dienstreglement van ARhus wordt aangepast per 21 mei 2018. De voornaamste aanpassingen zijn er in functie van privacy en verwerking van persoonsgegevens. Lees meer

Nieuwsdetail

29-12-2017

ARhus zoekt: Medewerker ICT & Podiumtechniek

Ter versterking van het team infrastructuur zijn we op zoek naar een medewerker die ondersteuning biedt op vlak van ICT, digitale omgeving en podiumtechniek (M/V/X – voltijds).

Kenniscentrum ARhus is een innovatief platform waar kennisdelen, ondernemen, verbinden en vernieuwen centraal staan. Hiervoor beschikt ARhus over een state-of-the-art infrastructuur. Recent werd deze infrastructuur uitgebreid met een nieuwe conferentieruimte. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de stijgende vraag van organisaties en bedrijven om met ARhus samen te werken. Onlangs nog won ARhus in samenwerking met AZ Delta en Qompium de Gouden Bib Web Award in de categorie ‘Altijd wijs’ voor de promotie van de app FibriCheck. 

Doel van de functie

Je hebt een brede kijk op een digitale omgeving in het algemeen en op een ICT-omgeving in het bijzonder. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle gebruikers van de digitale en ICT-omgeving van ARhus. Je staat in voor de eerstelijns assistentie. Je fungeert als coördinerend tussenpersoon voor onderaannemers/leveranciers met het oog op een tweedelijnsondersteuning. Tevens sta je geregeld in voor de logistieke en technische ondersteuning (licht/beeld/geluid) van activiteiten – zowel de eigen programmering als de gastactiviteiten en evenementen - in ARhus en maak je hierbij correct en (pro)actief gebruik van de aanwezige tools. Occasioneel avond- en weekendwerk zijn geen probleem. Je bent bereid om te participeren in een stand-by systeem.

Profiel

  • Je beschikt over een bachelordiploma en kunt relevante ervaring aantonen
  • Je hebt een analytische geest en weet de juiste prioriteiten te stellen
  • Je bent stressbestendig
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Aanbod

  • Een gevarieerde en uitdagende voltijdse functie in een stabiele en innovatieve organisatie
  • Een evenwichtige balans tussen werk en privé
  • Ruime mogelijkheid tot bijscholing
  • Een vast contract van onbepaalde duur
  • Een competitief verloningspakket conform de in de sector geldende barema’s (schaal A1 volgens PC 329.01), inclusief extralegale voordelen (hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer) en extra vakantiedagen. Er wordt rekening gehouden met relevante anciënniteit.

Aanwervingsprocedure

Een eerste selectie bestaat uit een screening op basis van je CV en motivatiebrief. Vervolgens word je eventueel uitgenodigd voor een eerste gesprek in de week van 19 februari 2016. Indien je ons tijdens dit eerste gesprek kunt overtuigen, volgt een assessment en een tweede selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. 

Wens je meer informatie? Contacteer ons:

Voor de inhoud van de functie: Verantwoordelijke infrastructuur Erwin Deloor: 0497 51 22 44
Voor andere vragen: Verantwoordelijke HR Kristel Vande Walle: 0495 88 30 46

 

Jammer, solliciteren voor deze functie is niet meer mogelijk.