02-06-2020

Het ondernemersvirus te pakken? Tips tijdens corona voor startende ondernemers

Heb je al een tijdje een lumineus idee om een eigen zaak te starten? Wil je jezelf ontplooien en lonkt het ondernemerschap, maar heb je nog een extra duwtje in de rug nodig? Onze collega Carmen zet enkele tips voor jou op een rijtje.Lees meer

Nieuwsdetail 06-05-2019

Groetjes uit ARhus: stagiair Aaron vlogt

Niet alleen de ARgonauten, onze vaste medewerkers, maar ook de scholieren en studenten die bij ons stage lopen, geven jullie met veel plezier een blik achter de schermen van ARhus. Deze keer is Aaron aan de beurt!

“Mijn naam is Aaron Walrave en ik ben 24 jaar. Ik ben een rasechte Roeselarenaar, geboren en getogen in dit hartje van West-Vlaanderen. Mijn middelbaar heb ik doorgebracht in de schaduw van Guido Gezelle en Albrecht Rodenbach in het Klein Seminarie, waar ik Latijn-Moderne talen volgde. Momenteel werk ik mijn laatste jaar lerarenopleiding secundair onderwijs af aan Vives Torhout. Ik volg er de talen Nederlands en Engels, en het is ook in het kader van deze opleiding dat ik stage liep bij ARhus. Ben je benieuwd naar mijn avonturen als ‘ARgonaut’? Bekijk dan mijn vlog!”

Zelf stage lopen bij ARhus?

Ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? ARhus heeft zowel voor scholieren als studenten interessante en innovatieve projecten in de aanbieding! Interesse? Laat het ons weten via info@arhus.be.