31-12-2021

Vacature: Medewerker infrastructuur m/v/x

Bart, onze sympathieke collega infrastructuur, gaat met pensioen en we zoeken iemand om hem te vervangen. Ben jij een enthousiaste teamplayer en iemand die proactief de juiste prioriteiten stelt? Een handige Harry of Harriette die ons state-of-the-art gebouw in topconditie houdt? Dan is deze job iets voor jou. Solliciteer vóór 1 januari 2022!Lees meer

Afhaalpakketjes

#samentegencorona

Behoor je tot een risicogroep? Zit je in quarantaine? Ben je niet-mobiel? ARhus is er voor jou met afhaalpakketjes die je zelf kan komen ophalen waardoor je je bezoek in tijd beperkt. Of laat iemand anders in jouw plaats langs komen.

Hoe werkt het?

1. Kies je bibliotheekmaterialen

Je kan op 2 manieren een pakket van maximum 10 materialen samenstellen en doorgeven via dit formulier.

  • Kies een afhaalpakket met bibliotheekmaterialen die je wenst. Noteer de titels en auteurs / uitvoerders. Controleer in de catalogus van ARhus op https://roeselare.bibliotheek.be of de aangevraagde materialen beschikbaar zijn.
  • Kies voor een verrassingspakket dat de medewerkers van ARhus samenstellen op basis van jouw voorkeuren. Omschrijf hiervoor zo duidelijk mogelijk jouw wensen.

2. Duid aan op het formulier of je het pakketje zelf komt afhalen of dat er iemand ander langs komt. Vertel ons ook in welke afdeling we jouw pakketje mogen klaarzetten.

3. Je ontvangt een e-mail of telefoontje van zodra je pakketje beschikbaar is.

Heb je vragen? Bel ons op het nummer 051 69 18 00.