23-02-2019

5 jaar ARhus

Feesten geblazen op zaterdag 23 februari 2019! Alle activiteiten zijn gratis, doorlopend van 10u tot 17u in ARhus De Munt. Inschrijven is niet nodig. Lees meer

Bereikbaarheid van ARhus De Munt

  • Te voet: via het Citroenstraatje (zijstraatje van de Ooststraat), via de H.Horriestraat, of via de Noordstraat ter hoogte van winkel Dhondt.
  • Met de bus: De halte Sint-Michielskerk en Polenplein worden door alle stadslijnen bediend. Alle buslijnen hebben ook een halte aan het station. Buslijn 30 (Diksmuide) stopt aan de dichtstbijzijnde halte, de A.Rodenbachstraat. Bushaltes kan je hier opzoeken.
  • Met de trein: ARhus De Munt ligt op 5 à 10 minuten stappen van het station van Roeselare.
  • Met de wagen: je kan je wagen parkeren in Parking De Munt, in de Henri-Horriestraat. Vanuit de parking kan je de lift of trap nemen naar ARhus. Het eerste uur parkeren is gratis.
  • Met de fiets: je kan je fiets plaatsen in de gratis ondergrondse fietsenstalling vanaf 8 uur ’s morgens tot 20 uur ’s avonds. Sta je met je rug naar Proxy Delhaize en kijk je naar ARhus, dan bevindt de ondergrondse fietsenstalling zich rechts van ons gebouw. Bewakingscamera’s houden er een oogje in het zeil.

    Het beheer van parking De Munt en de fietsenparking is in handen van NV Parkeren. Wie vragen heeft, kan bij hen terecht op 051 92 09 26.

Wegenwerken? Je leest het op www.roeselarebereikbaar.be.