01-11-2018

Digitale Week 2018

Tijdens de Digitale Week organiseren honderden organisaties boeiende activiteiten om mensen digitale vaardigheden bij te brengen, ze mediawijs te maken en volop te laten genieten van de mogelijkheden van digitale cultuur. Ook ARhus doet mee. Ontdek snel onze activiteiten! Lees meer

Vacature projectcoördinator

Kenniscentrum ARhus is een innovatieve en betrokken organisatie waar kennisdelen, ondernemen, verbinden en vernieuwen centraal staan. ARhus zet in op geletterdheid in de breedste betekenis van het woord. Zowel op sociaal, economisch, digitaal en cultureel vlak alsook op vlak van gezondheid wil ARhus mensen geletterd maken én houden. Hiervoor zet ARhus in op samenwerkingsverbanden met diverse partners. Zo is ARhus partner in de internationale projecten Revivak en SIREE, en structureel partner binnen RADar, het leer- en innovatiecentrum van AZ Delta dat eind 2019 de deuren opent. Ter opvolging van deze projecten zijn we op zoek naar een projectcoördinator.

 • Revivak (Interreg Vlaanderen – Nederland). Start: februari 2016 – einde: februari 2019. Doel van het project is het behouden en stimuleren van werkgelegenheid in de vakmanschapsberoepen, vooral in de bouw- en restauratieopleidingen. ARhus staat mee in voor de coördinatie van een transnationaal lerend netwerk; om de projectresultaten (bv. cursusmateriaal en filmpjes) ook na afloop van het project beschikbaar te houden; coördineert het verzamelen van intentieverklaringen met het oog op het realiseren van leer-werkplekken in de sector.  

 • SIREE (Interreg 2 Zeeën). Start: maart 2018 – einde: juni 2021. Doel van het project is enerzijds de betere integratie van vluchtelingen in het onderwijs en anderzijds het stimuleren van ondernemerschap bij vluchtelingen. In het werkpakket onderwijs coördineert ARhus 6 leergemeenschappen in scholen met het oog op het door co-creatie ontwikkelen van actieplannen voor een betere integratie van vluchtelingen (kinderen en ouders). In het werkpakket ondernemerschap wordt d.m.v. co-creatie een antwoord geboden op de drempels die vluchtelingen ondervinden om zelf ondernemer te worden. De noden worden in kaart gebracht en verholpen d.m.v. workshops, begeleiding op maat en flankerende maatregelen (vormen van netwerken, een buddysysteem, een digitaal platform enz.).

 • ARhus participeert reeds in verscheidene projecten rond Health Literacy: Mantelzorg, de Week van de Beweging, de Week van het Hartritme enz. Je wordt de SPOC voor onze partner AZ Delta bij de uitbouw van RADar, het leer- en innovatiecentrum van AZ Delta, en wordt betrokken bij de opstart en uitwerking van het EMPACT-project (project geïntegreerde zorg voor chronische zieken, regio Midden West-Vlaanderen).

Functie

Als projectcoördinator trek je op korte en middellange termijn de werkpakketten waarvoor ARhus zich engageert. Klik hier voor de volledige functiebeschrijving.

Profiel

 • Je beschikt over een relevant netwerk.
 • Je bent een verbindende figuur en houdt rekening met de eigenheid van elke partner.
 • Je bent flexibel ingesteld; occasioneel avond- en weekendwerk vormen geen probleem.
 • Je bent helder en overtuigend in je schriftelijke en mondelinge communicatie.
 • Je bent een autonome werker die ook in een team goed functioneert.

Vereisten

 • Je beschikt over een masterdiploma of kunt ons overtuigen door je relevante ervaring.
 • Relevante ervaring (met o.a. projectmanagement) is een voorwaarde.
 • Goede schriftelijke en mondelinge kennis van Engels en Frans.

Aanbod

 • Een gevarieerde en uitdagende voltijdse functie in een innovatieve en stabiele organisatie.
 • Een evenwichtige balans tussen werk en privé.
 • Ruime mogelijkheid tot bijscholing.
 • Een vast contract van onbepaalde duur.
 • Een competitief verloningspakket conform de in de sector geldende barema’s (PC 329.01), inclusief extralegale voordelen (hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer) en extra vakantiedagen.

Interesse?

Helaas, de deadline om je kandidatuur voor onze vacature van programmator in te dienen is verstreken.

De selectie bestaat uit een screening o.b.v. CV en motivatie, een eerste gesprek (21 of 22 juni), een assessment (25 of 26 juni) en een tweede selectiegesprek (27 juni). Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Wens je meer informatie? Contacteer Kristel Vande Walle, HR verantwoordelijke: 0495 88 30 46.