16-06-2018

Vacature: projectcoördinator

Ter versterking van het team projecten zijn wij op zoek naar een coördinator voor onze langlopende projecten.

Studeren

Samen studeren in ARhus

Dagelijks verwelkomt ARhus talrijke jongeren, voor wie het kenniscentrum op De Munt in Roeselare rustige werkplekken voorziet. In de blok- en examenperiode worden extra scholieren en studenten verwacht. ARhus legt hen in de watten met ruimere openingstijden, gratis fruit en ontspanningsmogelijkheden. We danken onze andere bezoekers nu al om begrip op te brengen voor deze blokkende medemensen!

Studeren voor openingstijd

Studenten kunnen nog voor openingstijd in ARhus komen studeren. Een plaatsje reserveren is een must!

Wanneer:

Van 22 mei t.e.m. 29 juni, enkel op weekdagen. Wie reserveert kan binnen tussen 8u en 8u15, en kan een plaats uitkiezen op verdieping +4.
Vanaf 10u is iedereen welkom, daarvoor kan je niet reserveren.

Uitzonderingen: we gaan niet vroeger open in het weekend of tijdens sluitingsdagen.

Inschrijven:

Inschrijven kan vanaf 8 mei via onderstaande link. Maak eerst een profiel aan, en klik daarna op het vergrootglas bij de gewenste datum. Je krijgt vervolgens een bevestigingsmail (deze kan in je map met ongewenste mail terechtkomen).

 

Rustige werkplekken

ARhus zorgt voor ruime en rustige werkplekken op de 4de en 3de verdieping, met voldoende stopcontacten en gratis wifi-verbinding. Je krijgt er toegang tot digitale databanken en referentiewerken. Er zijn ook computers en tablets beschikbaar voor wie geen eigen toestel meebrengt.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

We bieden de studenten tijdens de blokperiode een stuk gratis fruit aan van biohoeve De Lochting (sociale tewerkstellingsboerderij), zolang de voorraad strekt. Aangezien het ARhus Café momenteel verbouwd wordt, vragen we om het fruit buiten op het plein op te eten.

De vroege vogels (wie reserveert) krijgen een gratis flesje plat/spuitwater.

Nood aan ontspanning? In samenwerking met CM Roeselare-Tielt worden massagesessies voorzien op:

  • woensdag 30/05 van 14u tot 15u30 (verdieping +4)
  • zaterdag 09/06 van 14u tot 15u30 (verdieping +4)

Hulp bij het studeren

Zie je het even niet zitten? Blijf dan niet bij de pakken zitten, maar praat erover met je ouders, vrienden of iemand anders die je kan helpen. Heb je twijfels of vragen? Aarzel niet en stel je vragen aan je leerkracht, docent, monitor ... of spring even binnen op de studiedienst van je school. Ook op www.teleblok.be vind je heel wat tips die je kunnen helpen bij het studeren.

Teleblok voorziet opnieuw fluostiften en Oorgasme-oordoppen.