12-01-2021

Bepaal mee de publiekswinnaar JUNIOR STADSDICHTER 2021

In Roeselare gaan we voor de vijfde keer op rij op zoek naar een nieuwe, jonge, Junior Stadsdichter voor de editie 2021. Een project van ARhus en Stad Roeselare. Onze jury selecteerde een top vier uit de maar liefst 319 ingezonden gedichten, alsook wie de winnaar wordt. Maar, hiermee is de wedstrijd nog niet afgelopen. Jij kan mee bepalen wie de publieksprijs Junior Stadsdichter #VANRSL 2021 in de wacht sleept! Lees meer

Toegankelijkheidsverklaring

Kenniscentrum ARhus streeft ernaar haar website toegankelijk te maken, overeenkomstig het bestuursdecreet van 7 december 2018 waarmee de Europese Richtlijn 2016/2102 is omgezet.

Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op www.arhus.be.

Nalevingsstatus

ARhus.be voldoet gedeeltelijk aan de Web Content Accessibility Guidelines versie 2.1 niveau AA omdat niet aan de onderstaande eisen is voldaan en/of omdat de volgende vrijstellingen gelden.

Niet-toegankelijke inhoud

Kenniscentrum ARhus plant de ontwikkeling van een volledig nieuwe en toegankelijke website. De website zoals die er nu uit ziet zal op termijn volledig vervangen worden.

Op dit moment zijn er o.a. volgende niet-toegankelijke zaken:

  • niet aangepast aan mobiele toestellen
  • achtergrond en voorgrondkleuren zijn niet overal contrasterend genoeg
  • sommige inhoud is ingebed via iframe
  • niet beschikbaar in andere talen

We trachten het gebruik van pdf's na 23 september 2020 uit te sluiten.

Opstelling van deze toegankelijkheidsverklaring

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 23 september 2020, na een zelfbeoordeling.

Feedback en contactgegevens

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de toegankelijkheid van arhus.be of over deze toegankelijkheidsverklaring, kunt u contact opnemen met ARhus via e-mail naar info@arhus.be, en geeft u hierbij de locatie (link) naar de webpagina door waar u het probleem bent tegengekomen.