31-07-2022

Vakantiesluiting

ARhus De Munt en Rumbeke blijven de hele zomer open, behalve op 21 juli en 15 augustus. Lees snel verder voor de vakantiesluiting van onze andere afdelingen en het ARhus Café.Lees meer

Vacature: Zaalmedewerker ARhus Café

Horecatopper en/of ARhuslover? Wij zoeken jou! (copy 1)

 

Jammer, deze vacature is afgelopen.

 

Ter versterking van het ARhus Café-team zoeken wij een enthousiaste zaalmedewerker m/v/x.

“Wat houdt de job in?”

Je helpt bij het realiseren van ons doel: het verzorgen van een klantvriendelijke bediening in de ongedwongen setting van het ARhus Café en bij de catering tijdens events in ARhus. Je sluit ’s avonds de kassa en de zaal af.

 “Wie zoeken jullie?”

Je hebt oog voor detail en legt de lat liever hoog dan laag. Je bent klantvriendelijk, hebt verantwoordelijkheidszin, werkt graag in team en bent sociaal. Check!
Herken je jezelf in de woorden FLEXIBEL – SPONTAAN – OPENMINDED – DYNAMISCH? Dubbel check! Weet je wat ‘kruisbestuiving’ wil zeggen? Match made in heaven!

 “Wat schuift deze topjob?”

We bieden jou een deeltijdse job aan van 25 uur per week. Tijdens de week ben je enkele dagen vrij, je werkt enkel op maandag, woensdag en vrijdag: ’s middags en ook geregeld ’s avonds wanneer er events doorgaan. Op zaterdag werk je van 10u tot 14u en op zondag (1 op 2) van 9u30 tot 13u30. Geef toe: mooie uren, hé ;)? Op feestdagen zijn we gesloten.

Naast je maandelijkse loon (betaald volgens PC 302: kelner), krijg je ook een hoop leuke extra’s: maaltijdcheques en ecocheques, kilometer- of fietsvergoeding, parkeerkaart, kledijvergoeding …

Verwacht je aan een unieke setting, een inspirerend concept waar je in contact zal komen met een gevarieerd publiek #VANRSL en omstreken. Last but not least: chef Hans en zijn topteam staan klaar om je met open armen te ontvangen én hun kennis en skills met jou te delen. #sharingiscaring #kruisbestuiving

Solliciteer nu!

Geïnteresseerd? Solliciteer door ons tegen 27 augustus 2021 een antwoord op onderstaande vragen te bezorgen via jobs@arhus.be.

  1. Welke ervaring heb jij in de horeca? Welke taken en verantwoordelijkheden voerde je al uit?
  2. Waarom wil jij in het ARhus Café komen werken?
  3. Bezorg ons zeker ook jouw CV.

Verwacht je niet aan een ingewikkelde sollicitatieprocedure. Is er een match, dan zorgen we voor een vlotte opstart!

Draai je graag een dag mee in het team als test, ook dat kan.

ARhus streeft ernaar een inclusieve plek te zijn waar er geen plaats is voor om het even welke vorm van discriminatie of haat. Iedereen is welkom en we streven ernaar om een spiegel van de stedelijke realiteit te zijn in onze werking en dat op alle niveaus. ARhus (vzw Het Portaal) is een verzelfstandigde entiteit en wordt ondersteund door de Stad Roeselare en de Vlaamse Gemeenschap.