Digipunten

Digipunten

Gratis hulp en info voor iedereen met digitale vragen

2 mannen aan een laptop

“De digihelpers leggen alles uit zodat je begrijpt wat ze zeggen. Of je nu een beginner bent of iemand met voorkennis. Mijn persoonlijke tip: Bereid je vragen voor en neem wat nota’s om er achteraf ook verder mee aan de slag te gaan.”

Wilfried
senior

"Ik ben zelf vrij goed mee met
digitale evoluties, maar af en
toe bots ik eens tegen een
probleempje aan en heb ik wat
hulp nodig van de digihelpers."

Denis
vrouw met glimlach

Annya hielp samen met enkele Roeselarenaars het digitale platform van De Watergroep (waarop je het verbruik via jouw digitale watermeter binnenkort kan raadplegen) te testen. "Het geeft ons een goed gevoel dat we zien dat we de website voor heel wat mensen gebruiksvriendelijker hebben kunnen maken. Het zou goed zijn moesten andere diensten en bedrijven hun website ook eens laten testen door de gebruikers zelf."

Annya

Digipunt @ RSL Op Post en leerhub door SAAMO

Niet alleen Roeselarenaars, maar ook organisaties en diensten kunnen in de leerhub van SAAMO kennis opdoen. SAAMO brengt Roeselarenaars en professionelen samen voor gebruikerstesten van websites of andere platformen, feedbackmomenten, … Zo leert iedereen bij van elkaars ervaring en perspectief, en kunnen diensten beter afgestemd worden op de eindgebruikers.