15-08-2021

VACATURE: Teamleider programmering & evenementen M/V/X

We zijn op zoek naar een ARgonaut (zo noemen we onszelf) om ons team te versterken: een gedreven en maatschappelijk betrokken teamleider programmering & evenementen. Ben jij een enthousiasmerende teamcoach, een verbindend netwerker en een geboren organisator? Solliciteer voor 15 augustus!Lees meer

Jongerenwerking #HACK

voor jongeren van 14-20 jaar

#HACK geeft jongeren in ARhus en Roeselare tijd en ruimte om hun talenten te ontwikkelen!
Ben of ken je een jongere tussen 14 en 20 jaar die wil meedoen? Contacteer Deniza of Jasper.
Je vindt hun contactgegevens onderaan. 

Goed nieuws! Vanaf 1 juli gaat #HACKpand weer open! De local heroes hebben heel wat in petto voor de tweede zomereditie van #HACK. Ben je benieuwd? Scroll dan verder en ontdek wat voor leuks er voor jou tussen zit.

 

#HACKfoto

Als er iemand met een fototoestel in zijn handen geboren kon zijn, dan was het Aaron wel. Overal waar hij komt draagt hij zijn passie voor fotografie over op zijn eigen, naturelle manier. Samen met Nel Samoy neemt hij jou mee op avontuur met je fototoestel/smartphone.

Wanneer? Maandag 5, 12 en 19 juli van 19u-21u

Waar? #HACKpand (tenzij anders vermeld op sociale media)

Prijs? Gratis

 

#HACKvideo

Heb je een professioneel filmpje nodig met een jeugdige insteek? Hamza is your guy. Naast video’s maken leert hij zijn peers graag de kneepjes van het vak. Ook hij zal je samen met Nel Samoy een aantal basistechnieken aanleren zodat je de eerste stappen kan zetten in de wereld van film, video of documentaire.

Wanneer? Maandag 16, 23 en 30 augustus van 18u-20u

Waar? #HACKpand (tenzij anders vermeld op sociale media)

Prijs? Gratis

 

#HACKapella

Het onafscheidelijke local hero-duo Andreia en Martijn zijn terug van niet weggeweest. Ze zetten corona steeds schaakmat en vonden tijdens de lockdown telkens opnieuw een manier om hun stem (letterlijk) te laten horen in #HACKapella. Zij zijn daarom in de wolken om jou opnieuw in #HACKpand te ontvangen en nieuwe liedjes te leren zingen of beatboxen. Smeer je stembanden alvast!

Elke dinsdag van 18u30-20u30
Waar? #HACKpand (tenzij anders vermeld op sociale media)
Prijs? Gratis

 

#HACKmode

Groot nieuws! #HACKmode kon investeren in een vinylcutter, een warmtepers én een naaimachine. En dat biedt nieuwe mogelijkheden: zet je eigen ontwerp of tekening onmiddellijk op je shirt of hoodie. Lesgeefster Olu, ook wel gekend als Manelprints, heeft de afgelopen maanden gebroed op leuke ideeën en kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Pimpen van oude textiel, kaarten of totebags versieren met custom-made stempels of helemaal je eigen ding doen? Het kan allemaal in #HACKmode!

Wanneer? Woensdagnamiddag 7 en 14 juli, 18 en 25 augustus vanaf 13u30

Waar? #HACKpand (tenzij anders vermeld op sociale media)

Prijs? Gratis

 

#HACKtrack

Local Heroes Bo en Eddy hebben voor alle #HACKtrackers een verrassing in petto want vanaf deze zomer kan iedereen gebruiken maken van hun gloednieuwe vocalbooth! Tips en tricks nodig om je producing/rap-skills aan te scherpen? Dan zijn MC Equal en Dieter Meeuws er met goede raad!

Wanneer? Donderdagavond 8, 15 en 22 juli, 19 en 26 augustus van 19u – 21u

Waar? #HACKpand (tenzij anders vermeld op sociale media)

Prijs? Gratis

 

#HACKgame

Je eigen game maken, een gezelschapsspel spelen of een pixel-avatar ontwikkelen? Bij local heroes Wayne en Angel ben je aan het juiste adres. Altijd met een smile, veel geduld en op jouw tempo!

Wanneer? Vrijdagavond 2, 9 en 16 juli van 18u30 – 20u30

Waar? #HACKpand (tenzij anders vermeld op sociale media)

Prijs? Gratis

 

 

Opgelet: van 21 juli tot en met 13 augustus is #HACKpand gesloten.

#HACKpodcasts

Gendergelijkheid en -stereotypen (8/3/2021)
Mentaal welzijn bij jongeren
(4/12/2020)
Vrouwenrechten (20/03/2020)

#HACKthingz

In coronatijden lenen #HACKwerkers Jasper en Deniza alle materialen uit #HACKpand gratis uit aan jongeren van Roeselare. Op www.instagram.com/hackthingz/ vind je een overzicht van wat daar ligt, hangt of staat. Een uitleenbeurt duurt minimaal een week of tot een andere jongeren hetzelfde #HACKthing wil ontlenen. Ontlenen doe je zo:

1. Check @HACKthingz
2. Stuur een DM naar Deniza_HACK
3. Kom je bestelling ophalen aan #HACKpand (doe je mondmasker aan, dat van ons ligt al klaar!)
4. DM een foto of video van wat je creëert

Aftermovie 10-daagse Geestelijke Gezondheid 2020

Op zaterdag 3 oktober namen de jongeren van #HACK deel aan de ‘Claim een bank’-actie van Stad Roeselsare in het kader van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Local Heroes Andreia en Martijn van #HACKapella namen het voortouw met acapella-versies van nummers rond het thema ‘kwetsbaarheid’. Er werd ook een pop-up living voor #HACKpand neergepoot waar buurtbewoners en passanten uitgenodigd werden voor een fijne babbel.

#HACK op YouTube

Weet je dat we alle tutorials op YouTube posten? Je vindt alles terug in de playlists op ons kanaal Jasper_ARhus.

CONTACT

Contacteer Jasper en Deniza via:

Jasper_ARhus (Facebook)

Deniza_HACK op Instagram voor inschrijvingen

of via jasper.dejonckheere@arhus.be en deniza.miftari@arhus.be