27-09-2020

VACATURE Coördinator publieksdiensten M/V/X

Blink je uit in klantgerichtheid en coördineren? Kan jij een team enthousiasmeren en motiveren? Heb je affiniteit met of interesse in de brede Roeselaarse regio en onze sector? Zit innoveren en verbinden in je DNA? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken!Lees meer

Jongerenwerking #HACK

voor jongeren van 14-20 jaar

 

#HACK geeft jongeren in ARhus en Roeselare tijd en ruimte om hun talenten te ontwikkelen!

Ben of ken je een jongere tussen 14 en 20 jaar die wil meedoen? Contacteer Jasper of Deniza. Je vindt hun contactgegevens onderaan. Of spring eens binnen in het #HACKpand op De Munt 6.

#HACKmode

Ben je graag bezig met het pimpen van je kledij, experimenteer je met verschillende stoffen en is mode helemaal jouw ding? Schrijf je dan iedere week in voor #HACKmode via Deniza_HACK op Instagram!

Elke woensdag van 14u tot 17u.

#HACKtrack

Maak je eigen beats, schrijf je eigen rap of neem muziek op met Local Hero’s Edouard en Bo. Elke donderdag van 18u30-21u in HACKpand!

#HACKvideo

Droom je van een leven voor of achter de schermen en wil je al eens experimenteren met een camera? Leer filmen of wordt acteur in de kortfilm van #HACKvideo. Hamza en Aaron leren je de kneepjes van het vak.

Tweewekelijks op maandag van 18u tot 20u.

#HACKapella

Is jouw stem je grootste talent en ben je niet bang die op verschillende manieren in te zetten? Dan ben je bij Andreia en Martijn aan het juiste adres. Word deel van de #HACKapella-crew door je in te schrijven via Deniza_HACK!

Tweewekelijks op dinsdag van 18u30 tot 20u30

#HACKmetal

Into metal maar nog op zoek naar een plekje in #RSL waar je je passie met leeftijdsgenoten kan delen? Hit us up en neem deel aan #HACKmetal, tweewekelijks op maandagavond.

Tweewekelijks op maandag.

#HACKpiano

Door corona moeten we het even doen zonder het mooie pianospel van onze jongeren in het ARhus Café. Omdat we niet zo lang zonder jullie kunnen, doen we een oproep naar alle jonge pianisten om ons een korte opname te bezorgen van jullie favoriete compositie. We posten het dan via Facebook en Instagram (tweewekelijks op vrijdagmiddag)

#HACK op YouTube

Weet je dat we alle tutorials op YouTube posten? Je vindt alles terug in de playlists op ons kanaal Jasper_ARhus.

CONTACT

Contacteer Jasper en Deniza via:

Jasper_ARhus (Facebook)

Deniza_HACK op Instagram voor inschrijvingen

of via jasper.dejonckheere@arhus.be en deniza.miftari@arhus.be