Vorige
Volgende
Coverillustratie Bieb op stelten
Vanaf
wo 01
Mei

De Magische Bieb: Bieb op stelten!

Interactief bibliotheekspel voor kinderen vanaf 9 jaar

  • ARhus i.s.m. Howest
  • ARhus De Munt, De Munt 8, Roeselare
  • -
  • Basistarief €0.00

Help! Er is een plaaggeest uit het boek der magische wezens ontsnapt. Enkel door raadsels op te lossen en opdrachten tot een goed einde te brengen, kan zijn locatie achterhaald worden en kan de plaaggeest terug naar het boek verbannen worden. Help jij mee?

Concept

Deze game is een uniek concept, ontworpen door ARhus en Howest, en is gebaseerd op het boek Bieb op stelten uit de boekenreeks De Magische Bieb van Femke Dekker. Kinderen krijgen tijdens het spel een tablet, die hen stap voor stap door het verhaal loodst. Door onderweg op de tablet raadsels op te lossen, worden ze naar verschillende plekken in de bibliotheek gestuurd waar hen een fysieke opdracht wacht.

Praktisch

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en kan tijdens de openingsuren van ARhus De Munt gespeeld worden op:

  • woensdagnamiddag
  • zaterdag
  • derde zondag van de maand

Tijdens de paasvakantie van dinsdag 2 april tot en met zaterdag 13 april kan het spel dagelijks gespeeld worden.

Ga naar de infobalie op verdieping +2 van ARhus De Munt en vraag een tablet en spelboekje. De medewerker bezorgt je alle nodige materiaal en uitleg om op avontuur te kunnen vertrekken. 

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.

Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.