Vorige
Jongen met VR-bril op
Week van de Beweging
za 16
mrt

Spelenderwijs bewegen

  • ARhus i.s.m. Sportinnovatiecampus Howest
  • ARhus De Munt, verdiepingen 2, 3 en 4, De Munt 8, Roeselare
  • Basistarief €0.00

Bewegen is niet alleen gezond, maar kan ook leuk zijn. Ontdek de magie van beweging door middel van drie innovatieve en digitale activiteiten, in samenwerking met de Sportinnovatiecampus Howest. Of je nu jong of jong van geest bent, laat je verbeelding de vrije loop en geef jezelf een verse lading positieve energie tijdens je bezoek aan ARhus.

Praktisch 

Je vindt de activiteiten telkens tegenover de infobalie op verdieping +2, +3 en +4 van ARhus De Munt en kan doorlopend tussen 10u en 17u deelnemen. Inschrijven is niet nodig, je komt en gaat wanneer je wil.

Week van de Beweging

Dat we meer moeten bewegen, horen we geregeld. Maar toch geraken veel mensen niet aan hun dagelijkse portie beweging. Jaarlijks wil de Week van de Beweging daar iets aan doen, met heel wat actieve workshops, inspirerende avonden en aangename beweegmomenten. Het diverse programma – gericht op verschillende leeftijdsgroepen – staat garant om op een fijne manier samen in beweging te komen.

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.