Lid worden

Lid worden

Iedereen kan lid worden van ARhus. Met een jaarlijks abonnement kan je alle materialen ontlenen; van boeken, e-boeken en strips over tijdschriften, films en muziek tot luisterboeken en games. Ongestoord komen werken of studeren aan een van de werkplekken, tijdschriften en magazines lezen of nieuwe apps uitproberen? Ook dat kan in ARhus. 

Gratis voor vrijetijdspas-houders

Inwoners van Roeselare die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming krijgen automatisch een vrijetijdspas. Op vertoon van een vrijetijdspas word je gratis lid bij ARhus én geniet je bovendien van korting op activiteiten.

Lid worden als leerkracht

Ben je leerkracht en wil je graag gebruik maken van boeken, cd’s, dvd’s, … van ARhus tijdens je lessen? Dan is het leerkrachtenabonnement zeker iets voor jou, want je kan er een pak meer én specifieke materialen voor het onderwijs mee ontlenen.

Lid worden als organisatie

Diensten, instellingen en organisaties kunnen een aparte lidkaart aanvragen bij ARhus om gratis (meer) materialen te ontlenen.

Andere collecties in Roeselare

Als lid van ARhus kan je ook terecht bij verschillende partners in Roeselare, zoals STAP, SASK, KOERS, het Wereldhuis, Infopunt Dementie en Infopunt Palliatieve Zorg.

Wat vind jij?

Onze website zit volledig in 't nieuw. Wij zijn fan! Jij ook? Laat het ons gerust weten, we zijn benieuwd wat jij ervan vindt.

Zijn er toch nog zaken die je maar moeilijk terugvindt? Blijf je zitten met vragen? Of heb je suggesties hoe we deze website nóg beter kunnen maken? Ook dan horen we het graag! Want zo help jij ons om jou beter te helpen.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.