Groepsrondleiding

Bezoek ARhus in groep

Ontdek het boeiende verhaal van ARhus De Munt met je vereniging, groep of bedrijf. Laat je door een ARhus-medewerker op sleeptouw nemen en maak kennis met de werking van het kenniscentrum, zowel voor als achter de schermen. Onderweg kom je op plekken waar je als bezoeker nooit terechtkomt. Van het ondergrondse bewaarmagazijn tot het dakterras, waar je verrast wordt met een uniek zicht over Roeselare.

Chef Hans ARhus Café

Voor elk wat wils

Een rondleiding met net dat beetje meer? Start of eindig je groepsbezoek dan in het ARhus Café en laat je verrassen door de smaakvolle lunchgerechten van chefs Hans en Sofie, geniet van een verkwikkende tas koffie met ARhus-taartje of degusteer een van de suggestiebieren of -wijnen. De opties zijn eindeloos dankzij de cateringmogelijkheden op maat. 

Aanvraagformulier groepsrondleiding

Vul onderstaand formulier in om een groepsrondleiding in ARhus De Munt aan te vragen. Let op, dit is nog geen bevestiging. Een ARhus-medewerker neemt zo snel mogelijk contact met je op om de details van je aanvraag te bekijken.

Naam

Wees gerust, we spammen je niet 😉

Wil je meer info over de cateringmogelijkheden in het ARhus Café?

ARhus verwerkt jouw persoonsgegevens conform de geldende privacywetgeving. Meer informatie over het privacybeleid en jouw privacyrechten, vind je op www.arhus.be/privacy.