E-boeken - e-readers - cloudLibrary

E-boeken lezen via ARhus

Lezen op een e-reader kent heel wat voordelen. Het toestel weegt niet veel en neemt amper plaats in. Het licht van het scherm is ook niet belastend voor je ogen. Bovendien bevat het ruime aanbod e-boeken voor elk wat wils: romantische boeken, literaire romans en spannende detectives, maar ook informatieve boeken, kinderboeken, audioboeken, ... 

Als lid van ARhus kan je gratis e-boeken ontlenen via het platform cloudLibrary. Je leest zo Nederlandstalige, Franstalige, Engelstalige, Spaanstalige, Russische of Oekraïense e-boeken op je eigen toestel.  

Filmpje: E-boeken in een notendop

e-boeken in een kast

Fundels, e-boeken voor kinderen

Fundels, dat is leesplezier voor kinderen op een andere manier. Van digitale prentenboeken tot eerste leesboekjes, boordevol animatiefilmpjes, educatieve spelletjes en oefeningen. Ontdek meer over Fundels.

Mijn Bibliotheek-profiel

Via je Mijn Bibliotheek-profiel krijg je als ARhus-lid toegang tot heel wat online diensten. Van snel en eenvoudig materialen verlengen tot het reserveren van pc-werkplekken of het ontlenen van e-boeken.

Digipunten

Hulp of info nodig bij digitale vragen? Iedereen is welkom op een van de vele Digpunten in Roeselare. De digihelpers zoeken er samen met jou naar een oplossing op je digitale vragen.