Praattafels en Praatwijzer

Nederlands oefenen

Lessen volgen

Ben je ouder dan 15 jaar en op zoek naar een cursus om Nederlands te leren? Dan kan je terecht bij het Agentschap Integratie & Inburgering. Samen met jou zoeken ze naar een cursus die bij je past. 

Begrijp en spreek je al Nederlands, maar heb je nog moeite met lezen en/of schrijven? Of twijfel je nog bij moeilijke woorden of teksten? Dan kan bij Ligo terecht.  

ARhus Klap!

ARhus Klap! Praattafels

Leer je Nederlands en wil je graag de taal oefenen tijdens een leuke babbel? In de ongedwongen sfeer van het ARhus Café kan je tijdens de ARhus Klap! praattafels een praatje komen slaan met Nederlandstalige vrijwilligers.  

Ben je zelf Nederlandstalig en heb je zin om als vrijwilliger af en toe een fijn gesprek aan te knopen met anderstaligen die Nederlands leren? Contacteer dan vrijblijvend Siska Pannecoucke via siska.pannecoucke@arhus.be of 051 69 18 00 voor meer informatie. 

Praatwijzer

Praatwijzer

Ook interessant voor wie Nederlands wil oefenen, is Praatwijzer. Samen met vrijwilligers en andere anderstaligen ga je in kleine groepjes op stap in Roeselare. Je maakt kennis met de stad, interessante organisaties en elkaar.  

Komende activiteiten

Geen resultaten gevonden