23-10-2020

ARhus is gesloten op 1 en 11 november

Verder houden we ook in november de huidige openingsuren aan.Lees meer

VACATURE Coördinator publieksdiensten M/V/X

Kenniscentrum ARhus in Roeselare is een innovatieve en maatschappelijk betrokken organisatie waar kennisdelen, ondernemen, verbinden en vernieuwen centraal staan. Als ‘open kenniscentrum’ wil ARhus terugkeren naar de oorsprong van het concept ‘bibliotheek’: een bruisende ontmoetingsplek waar kennis, mensen en ideeën samenkomen. Een ‘hus’ van de stad waar iedereen welkom is! Lezen, in de breedste zin van het woord, staat er centraal.

ARhus heeft meer dan 16.000 actieve leners, goed voor zo’n 730.000 uitleningen en meer dan 350.000 bezoeken per jaar. Als coördinator publieksdiensten sta je samen met je frontoffice team in voor de dienstverlening naar onze individuele bezoekers en groepen.

Wil jij als kapitein van dit team onze ambitieuze koers met veel enthousiasme verderzetten? Dan ben jij misschien de ARgonaut die wij zoeken!

Functie 

 • Als coördinator publieksdiensten sta je samen met de frontoffice medewerkers garant voor een klantgerichte, vooruitstrevende en toegankelijke dienstverlening voor alle doelgroepen in de verschillende afdelingen van ARhus.
 • Je spot opportuniteiten en slaagt erin om noden en verwachtingen van gebruikers en partners in kaart te brengen. Je speelt hierop in om onze dienstverlening te optimaliseren en weet de kwaliteit ervan te bewaken.
 • Je stuurt jouw teamleden aan en coacht hen bij hun taken en doelstellingen.
 • Je rapporteert aan de verantwoordelijke collectie.

 Lees hier de volledige functiebeschrijving.

Profiel

 • Je bent mensgericht, toegankelijk en maatschappelijk betrokken. En je houdt rekening met de eigenheid van je teamleden en onze bezoekers. Verbinden zit in je DNA.
 • Je hebt een uitgesproken affiniteit met of interesse in Roeselare en de brede Roeselaarse regio.
 • Je hebt voeling met de sector van bibliotheken en kenniscentra, en met nieuwe (digitale) ontwikkelingen.
 • Je bent helder en overtuigend in je mondelinge en schriftelijke communicatie, en slaagt erin mensen te enthousiasmeren en te motiveren.
 • Het coachen van een team geeft je energie.
 • Je blinkt uit in klantgerichtheid. Ervaring met service design voor front office dienstverlening is een troef.
 • Je werkt probleemoplossend en zelfstandig. Je kan coördineren en overzicht houden.
 • Je bent gedreven en hands-on.
 • Je hebt oog voor en vindt uitdaging in vernieuwing. Je hebt een goed zicht op de organisaties binnen ons werkgebied of je kan deze expertise uitbouwen. 

Vereisten

 • Je beschikt over een masterdiploma of kan ons overtuigen door je relevante ervaring.
 • Minstens twee jaar ervaring in een leidinggevende of coördinerende functie is een vereiste.
 • Avond- en weekendwerk vormen voor jou geen probleem.

Aanbod

Een gevarieerde en uitdagende voltijdse functie met doorgroeimogelijkheden in een innovatieve en stabiele organisatie die diversiteit en inclusie hoog in het vaandel draagt.

Een werkplek in ons state-of-the-art gebouw (opgenomen in de Atlas of European Architecture) in het centrum van Roeselare.

Aandacht voor de werk-privé-balans: glijdende uren, telewerk, vrij te kiezen vakantie…

Ruime mogelijkheid tot bijscholing en zelfontplooiing.

Een vast contract van onbepaalde duur.

Een competitief verloningspakket conform de in de sector geldende barema’s (PC 329.01), inclusief extralegale voordelen (hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer) en extra vakantiedagen.

Interesse?

Update: Jammer, de periode van indienen is voorbij.

De selectie bestaat uit een screening o.b.v. CV en motivatie, een eerste gesprek (week van 12/10/2020), een assessment (week van 26/10/2020) en een tweede selectiegesprek met opdracht (week van 9/11/2020). Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Wens je meer informatie? Contacteer Katrien Vermeulen, stafmedewerker zakelijke werking, via katrien.vermeulen@arhus.be of 051 69 18 06.