Meisje maakt krijttekening

Maak van De Munt het Voel-je-goed-plein

Soms valt het wel eens tegen of is het je dagje niet. Gelukkig kunnen we elkaar helpen door de ander ‘een fijne dag’ te wensen, een ‘alles komt goed’ schouderklopje of een tekening met een smiley te geven. 
Trek je mee het De Munt plein op om positieve boodschappen te verspreiden met krijt? Voel je hierin vrij, ga aan de slag, laat je inspireren, krijt je (poëzie)tekst of tekening op De Munt en tover het plein om tot een schitterend Voel-je-goed-plein. Wij voorzien krijt.

Voor iedereen (doorlopend):

  • op woensdag 4 oktober van 14u tot 16u
  • op zaterdag 7 oktober van 10u30 tot 15u

Inschrijven niet nodig

In klasverband:

Wil je graag krijten met je klas? Kom dan op woensdagvoormiddag 4 oktober naar het plein op De Munt. We voorzien genoeg stoepkrijt om mee aan de slag te gaan.

  •  9u-10u15
  • 10u15-11u30

Schrijf je klas in

campagnebeeld Stresstival

Stresstival

Aandacht voor onze geestelijke gezondheid en veerkracht is belangrijk, zowel wanneer het goed gaat als wanneer het even wat minder gaat. Elk jaar van 1 tot en met 10 oktober zetten tal van organisaties het belang van geestelijke gezondheid en veerkracht in de kijker. Naar aanleiding van die tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid organiseert ARhus i.s.m. Avansa, Stad Roeselare en andere partners een stresstival met activiteiten en workshops.

Volledig programma