Inkom ARgora

Stadsdiensten en 1788 verhuizen in september

Na twee jaar van intensieve werkzaamheden opent het gloednieuwe stadhuis van Roeselare dit najaar de deuren. Dat betekent dat ook de stadsdiensten Burgerzaken en 1788 - die tijdens de werken een onderkomen vonden in ARhus - terug verhuizen. Tot de opening van het nieuwe stadhuis op woensdag 4 september 2024 blijft de dienstverlening in ARhus gegarandeerd, daarna kan je via de nieuwe ingang op de Grote Markt in het stadhuis terecht.

Met het verhuizen van de stadsdiensten komt de ARgora, de ruimte op verdieping +0 in ARhus De Munt, opnieuw vrij. De zaal krijgt, na de nodige opfrissingswerken, zijn oorspronkelijke invulling als conferentieruimte terug. Hiermee komt de grootste zaal in ARhus tegen 2025 opnieuw vrij voor eigen activiteiten, maar kan ze ook terug ter beschikking gesteld worden van derden. 

Ben je voor jouw organisatie, bedrijf of vereniging op zoek naar een geschikte locatie en wil je meer informatie over de mogelijkheden die de ARgora biedt of heb je interesse in onze andere zalen en ateliers, neem contact op met Tom Roels via tom.roels@arhus.be.