Vorige
Sandra kijkt naar computerscherm
Wachtlijst
za 09
dec

Digidokter: Doccle, Zoomit, eBox, ... Ben jij nog mee?

  • ARhus i.s.m. Avansa Mid- en Zuidwest
  • ARhus De Munt, Verzonken Kasteel, De Munt 8, Roeselare
  • Basistarief €5.00
    Reductietarief €2.50

    houder van een European Disability Card of zijn/haar begeleider, houder van een vrijetijdspas


Jammer, deze sessie is volzet. Wou je ook graag komen? Laat je gegevens achter via de knop hieronder. Als er een plaats vrij komt geven wij je een seintje.
Wachtlijst

Bedrijven en overheidsorganisaties sturen documenten en facturen elektronisch naar de klant of naar de burger. Voor hen een kostenbesparende en efficiënte oplossing. En ook het milieu vaart er wel bij. Maar als klant of burger is het soms minder evident om alle documenten terug te vinden in de hoeveelheid aan platformen.

Het bekendste platform in België heet Doccle. Doccle kan je omschrijven als je persoonlijke online archiefkast waarin je je verzekeringsdocumenten, facturen, contracten, … kan terugvinden. Maar er bestaan nog andere platformen: Zoomit bijvoorbeeld. Dat is géén archiefkast, maar louter een tool om betalingen mee uit te voeren. En sinds enkele jaren promoot de Belgische overheid eBox. Dat is dan wél weer een online archiefkast voor overheidsdocumenten.

Ben je het noorden kwijt? De Digidokter pluist het voor je uit en laat de mist over deze schijnbaar overlappende diensten terug optrekken.

Digidokter van dienst is Christof De Bo. Heb je op voorhand al vragen voor hem? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

OVER DIGIDOKTER

Tijdens de Digidokter-sessies krijg je in een informele sfeer een verrijkende uitleg over een boeiend ICT-onderwerp. Na de uitleg en demo’s kan je ook zelf vragen stellen. Zo doe je heel wat kennis op om thuis mee aan de slag te gaan. Je eigen laptop, tablet of smartphone meebrengen mag, maar hoeft niet. Je kan tijdens de uiteenzetting gerust zaken uitproberen op je eigen toestel, maar er is helaas geen tijd voor individuele begeleiding. Daarvoor kan je terecht bij onze Digipunten.

PARTNERS

Digidokter is een initiatief van ARhus i.s.m. Avansa Mid- en Zuidwest. Een overzicht van alle sessies vind je op onze websitekalender.

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.