Meisje maakt krijttekening
Stresstival
wo 04
okt

Maak van De Munt het Voel-je-goed-plein

Krijttekeningen en -poëzie op plein De Munt

  • ARhus i.s.m. Avansa MZW en Stad Roeselare
  • Plein De Munt, Roeselare
  • Basistarief €0.00

Soms valt het wel eens tegen of is het je dagje niet. Een ‘fijne dag’, ‘alles komt goed’ of een smiley kan daar verandering in brengen! 
Trek je mee gewapend met stoepkrijt het plein op om een positieve boodschap te verspreiden?  
Voel je vrij, ga aan de slag, laat je inspireren en krijt je (poëzie)tekst of tekening op De Munt en tover het plein om tot een schitterend Voel-je-goed-plein. 

Kom wanneer het jou het best past, inschrijven is niet nodig:

  • woensdag 4 oktober, doorlopend tussen 14u en 16u
  • zaterdag 7 oktober, doorlopend tussen 10u30 en 15u

Praktisch

Geschikt voor f(r)amilies met kinderen vanaf 5 jaar. ARhus De Munt verwelkomt gezinnen met (jonge) kinderen met open armen. Op verdieping +2 en in het ARhus Café vind je een verschoningstafel en borstvoedingsruimte. In het ARhus Café zijn ook babystoelen aanwezig.

Extra sessies voor scholen

Ben je leerkracht en wil je met de klas komen krijten op woensdagvoormiddag 4 oktober? Schrijf je klas in!

STRESSTIVAL: spring in de bres tegen stress

Leren mediteren met acteur Peter De Graef? Of eerder fan van wandelen, muziek maken, tekenen of yoga? In gesprek gaan met journaliste Fatma Taspinar, VRT-nieuwslezer Chris Van den Abeele of actrice Leen Dendievel over hoe zij zelf worstelen met stress? Poëzie, een dansvoorstelling, een inspringtheater of een fototentoonstelling over stress meepikken? Tips en tricks aangereikt krijgen over hoe je zelf anders kan omgaan met stress?

Het kan allemaal, op het Stresstival: een event van drie dagen in kenniscentrum ARhus in Roeselare vol workshops, infomarkten, live radio, getuigenissen van ervaringsdeskundigen en gesprekken met experten, een tentoonstelling met foto’s en poëzie, animatie voor kinderen,... Welkom en spring samen met ons in de bres tegen stress.

Ontdek het hele programma op stresstival.be!

Het Stresstival is een organisatie van Stad Roeselare, ARhus, Avansa Mid- en Zuidwest en de partners van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheidszorg.

metsers metsen een hoofd met bakstenen

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.

Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.