Lenen - verlengen - terugbrengen

Materialen lenen, verlengen of terugbrengen

Ontdek ook

Meer ontlenen als leerkracht

Met een leerkrachtenabonnement kan je heel wat meer materialen ontlenen en krijg je ook toegang tot de themacollectie voor het onderwijs.

Groepspas voor organisaties

Diensten, instellingen en organisaties kunnen via een groepspas extra materialen ontlenen bij ARhus.

Digitale collecties

Met je ARhus-lidmaatschap heb je ook toegang tot heel wat digitale materialen, zoals online kranten en magazines, e-boeken, Fundels, online databanken, …

Mijn Bibliotheek

Als lid van de bibliotheek heb je via jouw Mijn Bibliotheek-profiel toegang tot heel wat online diensten. Van snel en eenvoudig materialen verlengen of reserveren tot het reserveren van pc-werkplekken of het ontlenen van e-boeken. 

Reserveren

Als lener kan je materialen reserveren en voor jou laten klaarleggen. Dit kan zowel voor uitgeleende materialen als materialen die in het rek staan.

Magazijnaanvraag

Niet alle materialen uit de collectie worden op de verdiepingen bewaard. Wil je iets uit het magazijn raadplegen? Via een reservatie wordt het gevraagde materiaal voor je klaargelegd.

Wat vind jij?

Onze website zit volledig in 't nieuw. Wij zijn fan! Jij ook? Laat het ons gerust weten, we zijn benieuwd wat jij ervan vindt.

Zijn er toch nog zaken die je maar moeilijk terugvindt? Blijf je zitten met vragen? Of heb je suggesties hoe we deze website nóg beter kunnen maken? Ook dan horen we het graag! Want zo help jij ons om jou beter te helpen.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.