De Leesjury voor kinderen

De Leesjury

Ben je tussen 4 en 16 jaar oud? Lees je graag en vind je het leuk om met anderen over boeken te praten? Sluit je dan aan bij de gezelligste leesclub van het land: de Leesjury.  

Je leest tussen september en april een aantal boeken en komt maandelijks samen in ARhus voor plezante en creatieve momenten. Welke boeken je leest, hangt af van je leesgroep.

Kinderen zitten rond tafeltje

Veelgestelde vragen

Is deelname aan de Leesjury gratis? Moet ik alle boeken op de lijst lezen? Wat wordt er precies van mij verwacht als jurylid? Ontdek alle antwoorden op veelgestelde vragen over de Leesjury in de FAQ.

Begeleiders gezocht

Ben je gebeten door jeugdliteratuur en wil je elke maand een beetje tijd vrijmaken om jouw enthousiasme met kinderen te delen? Stel je dan kandidaat als begeleider voor de Leesjury. Je leest zelf de genomineerde titels van de leesgroep en begeleidt de maandelijkse vergaderingen met de jonge juryleden. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur ons dan een mailtje naar info@arhus.be of bel 051 69 18 00.

#HACKbooks

Ben je ouder dan 16 jaar en ook zo’n boekenwurm? Neem dan eens een kijkje bij #HACK, de jongerenwerking van ARhus. Want tijdens #HACKbooks kan je jouw passie voor boeken delen met andere jongeren.

Meer leestips

Op zoek naar meer leuke leestips? Neem dan zeker eens een kijkje bij de lijstjes die ARhus bundelde. Of zoek zelf een leuk boek via Bieblo of Boekenzoeker.