Zoekresultaten

Specification
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

9 Resultaten

Sorteren op
Boek

De Thea Sisters in Parijs

Thea Stilton (Auteur), Maria Abagnale (Illustrator), Alessandro Battan (Illustrator), Fabio Bono (Illustrator)

De Thea Sisters gaan op vakantie naar Parijs, waar hun vriendin Julie de modeacademie doet. Dan wordt de collectie voor haar eindpresentatie gestolen. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Boek

Het geheim van de zwarte pop

Thea Stilton (Auteur), Alessandro Battan (Illustrator), Elisa Falcone (Illustrator), Claudia Forcelloni (Illustrator)

De Thea Sisters zijn op bezoek bij hun vriendin Kumi in Japan. Dan wordt er een zeldzame, kostbare pop gestolen. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Genre
Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De sprekende berg

Thea Stilton (Auteur), Massimo Asaro (Illustrator), Lucia Balletti (Illustrator), Alessandro Battan (Illustrator)

De vijf muizenvriendinnen van het Topford College haasten zich naar Australie͏̈ als blijkt dat de schapen op de boerderij van Nicky's ouders aan een vreemde ziekte lijden. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Boek

Gekrakeel om een Schots kasteel

Thea Stilton (Auteur), Jacopo Brandi (Illustrator), Alessandro Battan (Illustrator), Elisa Falcone (Illustrator), Pauline Akkerhuis (Vertaler)

De vijf muizenvriendinnen van Topford College reizen af naar Schotland. Hun vriendin Mairi MacFlee heeft hulp nodig. De clan van de familie MacFlee maakt ruzie over het eeuwenoude familiekasteel. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Uitgever

Bakermat (2012)

Taal
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De Thea Sisters op avontuur

Thea Stilton (Auteur), Maria Abagnale (Illustrator), Alessandro Battan (Illustrator), Fabio Bono (Illustrator)

Nadat professor Van Kraken een lezing heeft gegeven over een gezonken schip, verdwijnt hij. De Thea Sisters gaan op zoek naar de professor en naar het gezonken schip. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Genre
Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

New York in rep en roer

Thea Stilton (Auteur), Alessandro Battan (Illustrator), Jacopo Brandi (Illustrator), Monica Catalano (Illustrator)

Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen als Nicky wordt uitgekozen om namens het Topford College naar Amerika te reizen om deel te nemen aan de marathon van New York. Natuurlijk gaan de andere Thea Sisters met haar mee. Met z'n allen logeren ze bij de familie van Pamela. Ze vinden het geweldig in de bruisende metropool en maken er een heleboel nieuwe vrienden, maar al snel raken ze verwikkeld in een nieuw mysterie: wie is toch die geheimzinnige figuur die de familie van Pam het leven zuur wil maken?

Boek

Schipbreuk in de ruimte

Thea Stilton (Auteur), Alessandro Battan (Illustrator), Sergio Cabella (Illustrator), Paolo Ferrante (Illustrator)

Multimiljonair Napoleon Smith heeft het eerste vakantiecentrum op de maan laten bouwen. Als de Thea Sisters als eersten daar aankomen, lijkt hun ruimtereis op een ruimteschipbreuk uit te draaien. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Boek

Het ijzingwekkende geheim

Thea Stilton (Auteur), Alessandro Battan (Illustrator), Jacopo Brandi (Illustrator), Flavia Ceccarelli (Illustrator)

De Thea Sisters zijn uitgenodigd voor een bijeenkomst van de Groene Muizen in Alaska. Er gebeuren daar de laatste tijd vreemde dingen. De Thea Sisters moeten in actie komen! Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Boek

De verborgen stad

Thea Stilton (Auteur), Sergio Cabella (Illustrator), Alessandro Battan (Illustrator), Fabio Bono (Illustrator)

De Thea Sisters gaan naar Peru. Daar krijgen ze te maken met een boevenbende die het geheim van de Verborgen Stad van de Inca's wil bemachtigen. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Genre
Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar