Boek Heerlijk Antwerpen : de favoriete culinaire adressen van Alle Dagen Honger Barbara Serulus (Auteur), Johanna Goyvaerts (Auteur) Adresgids door de Vlaamse foodbloggers. Uitgever Good Cook (© 2017) Taal Nederlands Onderwerp Restaurants ; Antwerpen (stad), Antwerpen (stad) ; gidsen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Diner : een jaar samen aan tafel Johanna Goyvaerts (Auteur), Barbara Serulus (Auteur), Tine Lejeune (Fotograaf) Kookboek met menu’s, aan te passen aan grotere gezelschappen of juiste een avondje met twee. Uitgever Uitgeverij Luster (2021) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Menukunde Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek Bruis : fermenteer zelf natuurlijk bruisende gezonde en non-alcoholische dranken Barbara Serulus (Auteur), Elise Van Iterson (Auteur) Zelf bruisende, non-alcoholische dranken maken met behulp van een scoby of door wilde gisting. Uitgever BIS publishers (2019) Taal Nederlands Onderwerp Kombucha, Kefir, Alcoholvrije dranken, Fermenteren Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Beyond food and design : hoe voedsel vorm geeft aan ons landschap Barbara Serulus (Interviewer), Emma Firmin (Interviewer), Petra Van der Jeught (Vertaler), Kristof Vrancken (Fotograaf), Franky Larousselle (Illustrator) Uitgever Cultuurplatform Design (2015) Taal Nederlands Onderwerp Voeding in de kunst Doelgroep Volwassenen Extern Boek De helden van het echte eten : Alle Dagen Honger Johanna Goyvaerts (Auteur), Barbara Serulus (Auteur), Mayken Craenen (Illustrator), Senne Van der Ven (Fotograaf) Het boek van de populaire en bekroonde foodblog Alle Dagen Honger over kleinschalige food artisans die met kennis en kunde het lekkerste brood, de duurzaamste kweekvis en de perfect gedraaide worst maken. Uitgever Luster (2015) Taal Nederlands Onderwerp Duurzame landbouw, Biologische voeding, Biologische gerechten Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Beyond food and design : hoe voedsel vorm geeft aan ons landschap Barbara Serulus (Interviewer), Emma Firmin (Interviewer), Petra Van der Jeught (Vertaler), Kristof Vrancken (Fotograaf), Franky Larousselle (Illustrator) Uitgever Cultuurplatform Design (2015) Taal Meertalig Onderwerp Voeding in de kunst Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen