Boek Menuleer Dirk De Wilde (Auteur) Uitgever Pelckmans (2000) Taal Nederlands Onderwerp Menukunde Serie Gastronomie Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Diner : een jaar samen aan tafel Johanna Goyvaerts (Auteur), Barbara Serulus (Auteur), Tine Lejeune (Fotograaf) Kookboek met menu’s, aan te passen aan grotere gezelschappen of juiste een avondje met twee. Uitgever Uitgeverij Luster (2021) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Menukunde Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek Praktijkboek voor het horecabedrijf Peter Joh.M. Zuidweg (Auteur) Uitgever De Toorts (1984) Taal Nederlands Onderwerp Horeca, Menukunde, Serveerkunde Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Technologie van de keuken Uitgever Vereniging der oudleerlingen hotel COOVI ([jaar van uitgave niet vastgesteld]) Taal Nederlands Onderwerp Keukengerei, Koken, Menukunde, Serveerkunde Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Home made menu Yvette van Boven (Auteur), Oof Verschuren (Illustrator) Uitgever Fontaine (2013) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Menukunde Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek De wijn & menu gids Julie Duijker (), Hubrecht Duijker () Uitgever Unieboek (1978) Taal Nederlands Onderwerp Wijn, Menukunde Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen