Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

6 Resultaten

Sorteren op
Boek

Rotkat is jarig

Janneke Schotveld (Auteur), Milja Praagman (Illustrator)

Rotkat wordt vrolijk wakker in zijn kasteel op de vuilnisbelt. Het is een speciale dag. Maar waar zijn al zijn vrienden? Zijn poes Mimi, meeuw Mohammed en zwerfster Sadet zijn verjaardag vergeten? Vanaf ca. 7 jaar.

Boek

Niet Roze

Floortje De Backer (Auteur), Michiel Van Thillo (Illustrator)

Roos vindt roze een ongelooflijk stomme kleur. Roze is voor meisjes die dromen van prinsessen en graag fee willen zijn. Roos is stoer en doet aan die onzin niet mee. Maar als haarkleurpotloden op zijn, gaat ze toch maar aan de slag met roze. Prentenboek met dynamische, drukke kleurentekeningen en felroze details. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

Lannoo (2020)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Lannoo (2004)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Ik ben de sterkste!

Jan De Kinder (Auteur)

Kleine Big vindt zichzelf supersterk. Veel sterker dan grote Olifant. Hij weet zeker dat hij Olifant met één hand kan optillen en daagt hem uit. Prentenboek met grappige, expressieve illustraties in sobere kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

De Eenhoorn (2014)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Held op sokken

Bette Westera (Auteur), Thé Tjong-Khing (Illustrator)

Op een middeleeuws kasteel hebben alle ridders baarden, behalve één. Wanneer de andere ridders op pad gaan om draken te doden of prinsessen te redden, blijft de ridder zonder baard thuis om de harnassen te poetsen en drakengehakt te maken. Wanneer een jonkvrouw op bezoek komt op het kasteel, bekvechten de ridders over wie de grootste held is. Boek op rijm.

Uitgever

Gottmer (2013)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Het lieveheersbeestje dat niet lief deed

Eric Carle (Auteur)

Van uur tot uur worden de belevenissen van een vervelend lieveheersbeestje gevolgd, totdat hij op zijn reis leert te delen. Kleurrijk prentenboek met collage-achtige illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

Gottmer (2010?)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar