Een najaar vol activiteiten

E-boeken op je eigen toestel

Apps in de kijker

Dichter bij Rodenbach in ARhus

Leestipper geeft je leestips op maat

Digie aan huis: digitale-klusjesdienst

Kalender

ARhus klap! avondeditie
21-10-2021
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Anderstaligen die hun Nederlands oefenen, al babbelend met Vlaamse vrijwilligers in de ongedwongen sfeer van het ARhus Café, dat is dé succesformule van ARhus klap! Iedereen welkom.
I.s.m. CVO Creo en CVO Scala
Rodenbachbrunch in het ARhus Café (VOLZET)
24-10-2021
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Klink op zondag 24 oktober samen met chef Hans en het ARhus Café-team op Albrecht Rodenbach, één van de grootste schrijvers in onze regio. Verwacht je aan een rijkelijk brunchbuffet geïnspireerd op Rodenbach, overgoten met ons typisch ARhus Café-sausje: authentiek, seizoenseigen en met lokale ingrediënten. Uiteraard zijn f(r)amilies met kinderen ook welkom!
I.h.k.v. Dichter bij Rodenbach
Klaar voor Hagelslag? Helden en monsters fotohoek
25-10-2021 - 31-10-2021
ARhus, De Munt 8, Roeselare
vlieg   Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen opnieuw naar het Hagelslag festival in De Spil. Wil je al helemaal in de stemming komen? Ga dan in de week vooraf naar onze fotohoek, verkleed je samen met je f(r)amilie als held of monster en maak er een leuke foto van. Wie weet win jij een gratis ticket voor het festival!
I.s.m. De Spil

Bekijk hier de volledige kalender.

Nieuws

21-11-2021

Vacature: Medewerker ICT m/v/x

Kan je vlot overweg met diverse digitale tools en devices? Help je mensen graag met ‘all things digital’? Pak je gemakkelijk zelfstandig uitdagingen aan? Dan ben jij misschien de ‘digital creative’ collega die we zoeken! Solliciteer voor 22 november 2021.Lees meer

19-10-2021

Week van de Beweging 2021

Zit je ook vaak neer aan je bureau, op de schoolbanken of gewoon thuis voor de tv? Dan is dit je kans om je te laten inspireren of motiveren. Tijdens de Week van de Beweging (22-28 november) kan je deelnemen aan gratis activiteiten op diverse locaties in Roeselare. Of je nu een geoefend sporter bent, of gewoon zin hebt om mee te doen, iedereen is welkom. Lees meer