Een najaar vol activiteiten

E-boeken op je eigen toestel

Apps in de kijker

Dichter bij Rodenbach in ARhus

Leestipper geeft je leestips op maat

Digie aan huis: digitale-klusjesdienst

Kalender

mijngezondheid.be: jouw gezondheid online
19-10-2021
ARhus, De Munt 8, Roeselare (of online)
Stel je even een plaats voor op het internet waar al je gezondheidsgegevens bij elkaar staan. Een plaats waar je in één oogopslag al je persoonlijke gegevens op een veilige manier kan bekijken. Zou handig zijn toch? Wel, goed nieuws: zo'n platform bestaat! Het heet mijngezondheid.be. In deze sessie legt Laura Syryn van AZ Delta je in begrijpelijke taal uit hoe het werkt.
I.s.m. CM Gezondheidsfonds en AZ Delta
ARhus klap! avondeditie
21-10-2021
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Anderstaligen die hun Nederlands oefenen, al babbelend met Vlaamse vrijwilligers in de ongedwongen sfeer van het ARhus Café, dat is dé succesformule van ARhus klap! Iedereen welkom.
I.s.m. CVO Creo en CVO Scala
Rodenbachbrunch in het ARhus Café (VOLZET)
24-10-2021
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Klink op zondag 24 oktober samen met chef Hans en het ARhus Café-team op Albrecht Rodenbach, één van de grootste schrijvers in onze regio. Verwacht je aan een rijkelijk brunchbuffet geïnspireerd op Rodenbach, overgoten met ons typisch ARhus Café-sausje: authentiek, seizoenseigen en met lokale ingrediënten. Uiteraard zijn f(r)amilies met kinderen ook welkom!
I.h.k.v. Dichter bij Rodenbach

Bekijk hier de volledige kalender.

Nieuws

21-11-2021

Vacature: Medewerker ICT m/v/x

Kan je vlot overweg met diverse digitale tools en devices? Help je mensen graag met ‘all things digital’? Pak je gemakkelijk zelfstandig uitdagingen aan? Dan ben jij misschien de ‘digital creative’ collega die we zoeken! Solliciteer voor 22 november 2021.Lees meer

07-10-2021

Werken in de Gitsestraat

De komende maanden kan je hinder ondervinden als je met je wagen naar ARhus Gitsestraat komt. Er zijn nutswerken in de Gitsestraat en Oude Noordlaan, en rioleringswerken in de Honzebroekstraat.Lees meer