21-03-2019

Hinder door carnavalstoet

Op zondag 24 maart trekt de 35e Rodenbach carnavalstoet door de straten in het centrum. Dit kan voor enige hinder zorgen als je ons een bezoek wil brengen met de auto. Parking De Munt blijft wel beschikbaar. Lees meer

Lenen uit een andere bib

IBL of Interbibliothecair leenverkeer

Wil je graag een boek, cd, dvd of ander materiaal uitlenen dat niet in onze collectie is opgenomen? Dan is het mogelijk om dit materiaal van een andere bibliotheek te laten overkomen. Dit heet interbibliothecair leenverkeer (IBL).

Procedure

Kijk eerst goed na of het werk niet in onze catalogus zit. Hebben we het niet in de collectie, dan kan je kijken bij andere bibliotheken (Winob, OvinobOB-Antwerpen, PBS Vlaams-Brabant, PBS Limburg).

Gevonden? Dan mag je hieronder het formulier invullen. Vul zoveel mogelijk informatie in. Enkel dan kunnen wij het juiste werk voor jou aanvragen.

Gesubsidieerde IBL-aanvragen uit openbare bibliotheken in Vlaanderen kosten 1,75 €. Voor andere IBL-aanvragen betaal je het tarief gevraagd door de instelling die levert + verwerkingskosten.

De normale leveringstijd is ongeveer een week, maar kan niet gegarandeerd worden. De titel kan immers uitgeleend of gereserveerd zijn in de andere bibliotheek en de verzending kan vertraging oplopen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde materialen. 

Zodra de titel voor je klaar ligt in ARhus verwittigen wij je. Kom het zo snel mogelijk halen, want ook onze uitleentermijn bij de andere bibliotheek begint te lopen. Vraag ernaar aan het onthaal op het gelijkvloers van ARhus De Munt.

Je mag het werk voor drie weken ontlenen, maar niet verlengen.

Aanvraagformulier

Persoonlijke gegevens
(Dit is het nummer onder de barcode van je lidkaart OF je rijksregisternummer als je je eID gebruikt.)

Documentgegevens
Ik wens een:*