Vorige
Kindjes met taartje in de keuken
VOLZET
vr 12
apr

ARgonautjes in de paasvakantie

Een toffe voormiddag in ARhus voor 9- tot 12-jarigen

  • ARhus
  • ARhus De Munt, De Munt 8, Roeselare
  • Basistarief €5.00
    Reductietarief €2.50

    houder van een European Disability Card of zijn/haar begeleider, houder van een vrijetijdspas


Deze activiteit is helaas volzet. Ook eens meedoen met de ARgonautjes? Schrijf je dan alvast in voor de ARgonautjes XL in juli of augustus.


Kom je mee op avontuur achter de schermen van ARhus? Hoeveel materialen slikt de nachtkluis? En hoe donker kan het zijn in het magazijn? Maak en smul je eigen taartje bij chef Hans in het ARhus Café en waan je in The Masked Singer in onze green screen studio. Als ARgonautje maak je tot slot een uniek souvenir in de workshopruimte van de jeugdafdeling.

Praktisch

ARgonautjes is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Bij onze ARhus-medewerkers zijn ze in goede handen, als (groot)ouder/begeleider hoef je jouw kind dus niet te begeleiden tijdens deze activiteit. 's Morgens verzamelen we om 10u aan het onthaal van ARhus De Munt.

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.

Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.