Skip to main content

Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Inlezer
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

33 Resultaten

Sorteren op
Boek

Groentekost : 100 vegetarische recepten

Jeroen Meus (Auteur)

Verzameling van honderd vegetarische recepten van de Vlaamse chefkok. Met kleurenfoto’s.

Boek

Dagelijkse kost. 1

Jeroen Meus (Auteur)

Volgens tv-kok Jeroen Meus kan iedereen - van beginneling tot amateurkok - elke dag een smakelijk gerecht op tafel zetten, met respect voor de seizoenen en zonder zotte kosten te maken. Van een snelle pastaschotel, over een culinaire verrassing, tot een Vlaamse klassieker of een snack.

Boek

De mosterd van Meus : op zoek naar dagelijkse kost in de wereld

Jeroen Meus (Auteur)

Culinaire reisverhalen van de Belgische kok en televisiepresentator (1978). Met recepten en kleurenfoto’s.

Boek

Feest! : kerstgerechten, verrassende gourmets, partysnacks en katerfood

Jeroen Meus (Auteur)

Verzameling van meer dan honderd recepten voor de feestdagen, van kerstklassiekers tot gourmettafels. Met kleurenfoto’s.

Uitgever

Manteau (2024)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Klassieke kost : 100 klassiekers van vroeger en nu

Jeroen Meus (Auteur)

Verzameling van honderd recepten van de Belgische chefkok en televisiepresentator Jeroen Meus (1978). Met kleurenfoto’s.

Uitgever

Manteau (2023)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Plat Préféré. 2

Jeroen Meus (Auteur)

In dit tweede boek rond de Vlaamse tv-reeks Plat Préféré bundelt kok en presentator Jeroen Meus opnieuw enkele lievelingsgerechten van bekende figuren uit België en de rest van de wereld.

Boek

Seizoenskost

Jeroen Meus (Auteur)

Verzameling van tweehonderd seizoensgebonden recepten van de Belgische kok en tv-presentator (1978). Met kleurenfoto’s.

Uitgever

Manteau (2021)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Met Meus en vork

Jeroen Meus (Auteur)

Creatieve gerechten bereid met eenvoudige seizoensgebonden ingredie͏̈nten.