Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Taal
Muziek of film
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Componist
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

5 Resultaten

Sorteren op
Boek

Wonka

Sibéal Pounder (Auteur), Roald Dahl (Naar het werk van), Paul King (Auteur), Simon Farnaby (Scenarist), Anne Douqué (Vertaler)

Wonka vertelt het verhaal van de jonge Willie Wonka. Toen Willie klein was, droomde hij er al van om chocola te maken. Als jongeman gaat hij naar de wereldberoemde galerie Gourmet, vastbesloten om de wereld te veroveren. Maar Willie wordt tegengewerkt door drie jaloerse chocolademakers. Het ziet ernaar uit dat hij zijn hele leven zal moeen doorbrengen in een ellendige wasserij. Maar met een beetje geluk, de hulp van vrienden en héél veel magie is alles mogelijk.

Boek

De tovenaar in mijn schuur

Simon Farnaby (Auteur), Claire Powell (Illustrator), Mijke van Leersum (Vertaler)

Merdijn de Wilde, een machtige magiër uit de zesde eeuw, is verbannen naar de 21e eeuw. Rose (12), die allerlei problemen heeft thuis, verbergt hem in de schuur. In ruil daarvoor wil ze een toverdrankje, waarmee zij de talentenjacht op school kan winnen. Vanaf ca. 11 jaar.

Genre
Uitgever

Billy Bones (2021)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Wonka

Sibéal Pounder (Auteur), Roald Dahl (Naar het werk van), Paul King (Auteur), Simon Farnaby (Scenarist)

Een verrukkelijke en fantasierijke reis door de wondere wereld van Willy Wonka. Kan gelezen worden als een prequel van Charlie en de Chocoladefabriek. Een kinderboek waar ook volwassenen zich uitstekend mee zullen kunnen vermaken.

Uitgever

Puffin Books (2023)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
In bestelling
Dvd

Bill

Richard Bracewell (Regisseur), Andrew Hewitt (Componist), Mathew Baynton (Acteur), Simon Farnaby (Acteur), Damien Lewis (Acteur), Helen McCrory (Acteur)

'Bill' Shakespeare verlaat zijn geboortestad om zijn geluk in Londen te beproeven en raakt betrokken bij een samenzwering tegen koningin Elizabeth.

Uitgever

Pink Moon (2016)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Dvd

Wonka

Paul King (Regisseur), Timothée Chalamet (Acteur), Olivia Colman (Acteur), Keegan-Michael Key (Acteur), Calah Lane (Acteur), Rowan Atkinson (Acteur), Hugh Grant (Acteur), Simon Farnaby (Scenarist), Joby Talbot (Componist), Neil Hannon (Componist), Roald Dahl (Naar het werk van)

Voordat hij 's werelds beroemdste chocoladefabriek opent, droomt een jonge Willy Wonka ervan snoepmaker te worden. Hij gaat op avontuur en ontmoet tijdens zijn reis een gevangengenomen Oempa Loempa.

Niet gevonden wat je zocht?

Het is mogelijk om ook in andere bibliotheken te zoeken.